1 Кутия за домашни любимци Кърпички за уши за домашни любимци Куче за домашни любимци Нежни почистващи продукти за дезодорант Почистващи консумативи Акари Подстригване на ухото Премахване на ухото W E7r4

1.91лв. 3.19лв.

(0 Коментари)

SKU: g16326



Добави в желания

Име на продукта: Кърпички за уши за домашни любимци Нежно почистване на ушите за отстраняване на ушни акари дезодорант за ушна кал почистващи продукти

Размер продукта: 6.2×6.2×5.7cm / 2.44×2.44×2.24in

Цвят на продукта: бял

Материал на продукта: алое вера, лимонена киселина

Характеристики на продукта: Почиствайте ушите на домашните любимци внимателно, за да предотвратите залепването на мръсни неща.

Метод на използване:

Отстранете капачката, внимателно избършете ушите на домашния си любимец с влажна кърпа, за да премахнете мръсотията, и запечатайте капачката, когато сте готови.

Предпазни мерки:

1. Както всички знаем, различните компютри показват цветовете по различен начин, цветът на действителния елемент може да се различава леко от следните изображения.

2. Ако се чувствате трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен ние ще ви дадем някакво предложение, но то е само за ваша справка.

Пратката включва:

60 бр/1 кутия кърпички за уши за

домашни любимци Уважаеми купувач, Добре дошли в нашия магазин.Ние гарантираме качеството на нашите продукти. Приятен ден!

Подробна информация за продукта
  • Кучешки отпадъци Тип на артикула: Pooper Scoopers & Чанти
  • Произход: континентален Китай
  • Употреба: Домашен любимец куче котка
  • Номер на модела: Кърпички за уши за домашни любимци

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти