Electric Dog Paw Cleaner Cup Автоматично устройство за измиване на краката Пералня за лапи Usb зареждане Куче лапа почистване Cup куче продукт

32.05лв. 58.27лв.

(0 Коментари)

SKU: g23553



Добави в желания

Dog Paw Cleaner Cup Автоматично устройство за измиване на краката Електрическа перална машина за кучешка лапа USB зареждане Куче лапа почистване чаша куче продукт

Описание на продукта:

1.По-удобно и по-чисто: Все още се притеснявате как да почистите кучешки лапи? Използвайте електрически почистващ препарат за кучешки лапи, за да почиствате автоматично лапите с едно докосване; 360° мека силиконова четка за цялостно почистване.

2.Baby-клас мек силикагел, мек и удобен, може ефективно да абсорбира прах и мръсотия. Почистващият препарат за кучешки лапи също е много тих, подходящ за голдън ретривър, лабрадор и други възрастни лапи с диаметър по-малък от 5 см (тегло 25 кг или повече) (тегло под 25 кг)

3.Easy за почистване: Разглобяемият силиконов дизайн, силиконовата четка може да бъде директно изплакната, удобна и хигиенична. (Не потапяйте цялата машина във вода)

4.Дълъг живот на батерията: Почистващият препарат за кучешки лапи трябва да се зарежда само за 3 часа, за да се измие за 12 дни, което е много подходящо за домашно пътуване.

5.Перфектният подарък: електрически почистващ препарат за лапи за кучета е идеален подарък за любителите на домашни любимци. Докато имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас. Вашият доволен опит покупка е най-добрата ни надежда!

Инструкции за употреба:

01. Изсипете 2/3 от водата в чашата, можете да добавите пяна за почистване на краката, за да почистите краката си 02. Натиснете превключвателя, за да измиете краката си за 1-2 минути за почистване

03. Подсушете краката на кучето с кърпа

04. Източете мръсната вода и извадете силиконовата подложка за почистване (строго е забранено да поставите цялата машина във водата)

Черта:

Чаша: 6.3 инча (H) * 3.9 инча в диаметър. Вътрешният диаметър на чашата е 3,15 инча.

Подходящ за повечето кучета от всички породи.

Моля, измерете лапата на кучето си, преди да поръчате. Лесен за използване - налейте 2/3 чаша вода и шампоан, поставете лапата си в чашата и я отворете.

Измийте за 1-2 минути, след това затворете. Подсушете стъпалата на краката си с кърпа.

Как да почистите-изсипете мръсна вода и отстранете силиконовата подложка.

Измийте силиконовата подложка с вода. Не поставяйте цялата чаша във вода.

Как да заредите-свържете USB кабела към зарядното устройство и да заредите

Материал:

ABS и силикон

Включен пакет:

1 x електрически почистващ

препарат за нокти 1 x USB кабел

1 x описание

Подробна информация за продукта
  • Употреба: Почистване на котешки лапи
  • домашни любимци: За кучета
  • кучешки консумативи: Кученце
  • Произход: континентален Китай
  • аксесоари за кучета: Продукти за кучета
  • Аксесоар куче: Консумативи за домашни любимци
  • Кучешки отпадъци Тип на артикула: Пелени
  • Номер на модела: HS-XJB01

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти