Pet Picture Frame Memorial - Dog Memorial Sentiment Frame - Pet Collar Frame Remembrance Black Dog Picture Frame

48.25лв. 69.93лв.

(0 Коментари)

SKU: g19048



Добави в желания

Материал: 100% естествен Дърво куче или котка картина рамка, не са използвани вредни химикали или бои. Можете да го поставите навсякъде, където искате, спалня, хол, рафт, бюро и т.н.

Размер: Размер на рамката на яката за кучета е 9 на 9 инча, 4 бр. Красиво изработени постелки размер 8 на 8 инча (Подходящ за 4 на 6 инча снимка на паметта за домашни любимци), постелки за показване на яка за домашни любимци с дебелина 0,8 инча и ширина 1,1 инча и 1,9 инча. Закачалката за сърце може да показва яка с дебелина 1,4 инча. Изберете подходящата подложка за яка за вашите домашни любимци.

Настолна / висяща мемориална рамка: Тази рамка за картина на кучешка загуба има сгъваем статив за показване на маса и закачалка, за да окачи рамката на стената.

Нашата куче мемориална рамка за картини е красив домашен любимец мемориални подаръци, той е идеален за куче мемориални подаръци, или куче загуба съчувствие подарък за всеки приятел, който наскоро е загубил любимия си домашен любимец.Едно скъпоценно животно никога не се забравя истински, ако е увековечено с подаръци за възпоменание на домашни любимци, паметници на рамката на кучето.

Тази рамка за снимки е перфектният домашен любимец мемориални подаръци за любителите на кучета в тяхното време на траур. Тази персонализирана рамка за възпоменание на кучета от естествено дърво може да направи подходящ паметник на кучето. Уникален подарък съчувствие за семейство, съсед, любим човек или приятел, скърбящ внезапна или трагична загуба на любимото си семейство Dog.Celebrate живота на кучето с траен спомен спомен.

Цвят: Черен

Материал: дърво

Размер: Около 23x23cm

Съдържание на пакета:

1 x Рамка за снимка на куче (Без снимки)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти