48Pcs пластмасови картонени кутии за яйца Bulk Clear Chicken Egg Tray Holder For Family Pasture Chicken Farm Business Market- 12 мрежи

68.86лв. 118.73лв.

(0 Коментари)

SKU: g21839



Добави в желания

Количество: всеки комплект съдържа 48 опаковки прозрачни пластмасови картонени кутии за яйца, всяка от които може да побере 12 яйца; те могат безопасно и здраво да държат повечето размери яйца; могат да се използват в хладилници и шкафове; подходящи за пазарна и домашна употреба.

Материал: Картонената кутия за яйца е изработена от пластмаса, лека, здрава и издръжлива, може да се почиства многократно, може да запази яйцето свежо за дълго време.

За размера: размерът на всяка картонена кутия за яйца е 11 x 3,9 x 2,36 инча / 28 x 10 x 6 cm; Забележка: Има силна функция на бутона.

Удобства: плосък връх дизайн може да осигури допълнителна защита, удебеляване, удароустойчив, лесен за подреждане и за многократна употреба; Прозрачната пластмаса може да позволи на вас или клиентите да наблюдават състоянието на яйцата по всяко време и е лесно да съхранявате много пресни яйца, което е много подходящо за фермери и доставчици на яйца.

Приложение за множество случаи: тази пластмасова картонена кутия за яйца е много подходяща за съхранение на яйца във фермата, продажба и транспортиране на яйца, както и за показване на великденски яйца и занаяти; това е перфектна опаковка за яйца; размерът на контейнера за защита на яйцата може да се използва и в хладилник и шкаф, което не само може да спести място на хладилника, но и да бъде много чисто; подходящо е и за семейни пътувания, къмпинг и пикник.

Цвят: прозрачен

Материал: пластмаса

Съдържание на пакета:

48 * Пластмасови картонени кутии за яйца (12 пояса)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Време на изпращане: Всички продукти, които можем да изпратим в рамките на 3 ~ 8 делнични дни, обикновено сме според времето за поръчки на клиенти за опаковане и изпращане, трябва внимателно да проверим качеството на стоките преди да изпратим, така че отделете известно време, за да се справите. За актуализиране на номера за проследяване: Ако вашият номер за проследяване не е логистична информация, тъй като хиляди пратки, изпратени до чужди страни, логистичните компании не актуализират логистичната информация, моля, свържете се с нас за първи път, Моля, любезно не отваряйте директно спора. Ние сме първият път, за да решим! Или можете да проследите пратката си на следния уебсайт, като използвате номера си за проследяване: www.17track.net/en (копиран в браузъра, за да се отвори)

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти