Комплект за керамично покритие Хидрофобен полски агент за нано покритие Анти надраскване Полски агент за нано покритие с гъба и кърпа без прах

9.16лв. 18.30лв.

(0 Коментари)

SKU: g19151



Добави в желания

Описание:

Нашият спрей за изсветляване на автомобили е лесен за нанасяне и работи на нанополимерно ниво, за да подобри блясъка и отражението. В същото време предпазва автомобила ви от вредни частици.

Спецификация:

име: Комплект

за керамично покритие Нетно съдържание: 30ml

Срок на годност: три години

Начин на съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място

Функция на продукта: автомобилно покритие, против надраскване

Тегло: 65г

Опаковъчен списък:

1 * Покриващ агент

1 * гъба

1 * Кърпа

за почистване Вижте повече подробности за

продукта 1.【Спестяване на време】Агентът за покритие на автомобили е най-добрият партньор на автомобила, спестявайки време и пари. Лесно поправяйте драскотини и създайте подобно на диамант защитно покритие, което ще поддържа колата ви нова в продължение на месеци!

2.【Подобрете самопочистването】Мръсотията и другите петна лесно се прилепват към повърхността на боята и правят повърхността на боята мръсна.Използването на агент за нано керамично покритие на автомобила може да подобри самопочистването и хидрофобността на повърхността на боята.

3.【Dazzling Reflection】Това са бързи и лесни Nano покритие агент, който използва модерна технология, за да направи вашия автомобил изглежда по-добре, отколкото ако тя се поддържа в автомивка.

4.【Отличен уплътнителен ефект】Нашият агент за обновяване на автомобилни покрития може да се използва и като уплътнител, за да даде на вашия автомобил ясно покритие, като същевременно осигурява красив блясък.

5.【Safe and Steal Free】Ceramic Coating е висококачествен лак за автомобили, който дава на колата ви най-доброто огледално покритие. Важното е, че не оставя ивици или руини като паста восък.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: 50ml
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти