кола високо налягане вода електрическа машина дюза вода маркуч с 200PCS 26-24 AWG бял спойка уплътнител тел конектори

20.91лв. 34.27лв.

(0 Коментари)

SKU: g22377



Добави в желания

Car високо налягане вода електрическа машина дюза вода маркуч с 200PCS 26-24 AWG бял спойка уплътнител тел конектори 21 бр Авточасти: 200 x бели термосвиваеми спойка пръстен терминали & 1 x автомивка вода пистолет

Всички метални водни пистолети са покрити отвътре и отвън. Антикорозията е много издръжлива. Инжектирайте налягане с максимална ефективност, завъртете регулируем спрей, удобен и бърз. Подходящ за автомобили, стени, прозорци, почистване на килими или поливане на

градината [Пълен комплект от 200 части] (200 x Бял свиващ се конектор AWG: 26-24, ) Фиксирайте протритите проводници за нула време! Един комплект е всичко, от което се нуждаете за малки електрически работни места и големи ремонти. Включете 200 конектора за уплътнителни проводници за запояване, които са достатъчни, за да издържат години!

[Просто, колкото може да бъде] Използването на този комплект за запояване е чинч. Просто загрейте конекторите на телта и свийте тръбите с пистолет за горещ въздух! Както професионалистите, така и аматьорите могат да го направят на мига.

[Проектиран за издръжливост]Висококачественият полимер се свива бързо, осигурява отлична изолация и е 100% водоустойчив. Всяко парче ще надживее повтарящото се износване без подхлъзване или разкъсване. [Безкрайни възможности] Съотношение на свиване: 2: 1, комплектът Wire Connector е чудесен за голямо разнообразие от електрически ремонти. Това е задължително за защита на линиите за данни, автомобилни, морски и външни приложения.

Материал: ABS + метал

цвят: бял + сребрист

автомивка вода пистолет Размер: 26.5 х 14 см

Приложимо: автомобил

с двойна употреба бели термосвиваеми спойка пръстен терминали:

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Изберете правилния размер конектор за проводниците, оголени проводници.

Поставете оголените проводници в конектора.

Нанесете топлина равномерно към конектора от 2-те края първо, докато тръбите се свият и лепилото тече, след което непрекъснато прилагайте топлината равномерно, докато спойката се стопи и запечата.

Бележка:

За най-добър резултат, моля, използвайте пистолет за горещ въздух и завъртете конектора, за да приложите равномерно топлината.

Моля, повишавайте температурата от ниска към висока постепенно, когато използвате пистолета за горещ въздух за нагряване на конектора на проводника.

Моля, НЕ задавайте високата температура в началото или повърхността на конектора ще бъде прегрята, което ще доведе до топене на тръбата, докато пръстенът за запояване все още не се топи.

Дръжте пистолета за горещ въздух на правилното разстояние. Не се приближавайте твърде много.

Коефициент на свиване 2:1

Минимална температура на свиване: 80°C

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти