Anti Bit ръкавици Анти нарязани ръкавици за защита на ръцете Удебелени анти надраскване Безопасно докосване 1 чифт помощник за обучение на домашни любимци Многофункционален

5.97лв. 11.96лв.

(0 Коментари)

SKU: g20655



Добави в желания

Bite Proof ръкавиците са изработени от висококачествени PVC материали, които са анти надраскване и издръжливи. Те могат да предпазят ръцете ви от ухапвания и драскотини, когато боравите с домашни любимци, особено по време на обучение на домашни любимци. Подходящи са и за печене на скара, градинарство и други дейности. Ръкавиците Bite Proof са перфектен подарък за любителите на домашни любимци, майстори на грил и всеки, който се нуждае от допълнителна защита за ръцете си.

Вижте повече подробности за

продукта 1. Издръжливи и топли: Изработени от трайни PVC материали, тези ръкавици против битове са издръжливи и топли, предпазвайки ръцете ви от пробиване, рязане и ухапване. Те също са удебелени, за да дадат допълнителен комфорт и изолация.

2.Ръкавици, устойчиви на ухапване: Проектирани с удебелени материали, тези малки ръкавици за работа с животни могат да осигурят перфектна защита за ръцете ви в случай на ухапване от домашни любимци на надраскване поради малки животни.

3.Широко използвани: Тези здрави и уютни ръкавици против ухапване са чудесно средство за обучение и грижи за домашни любимци. Те могат да се използват за малки животни като птици, кучета, катерици, хамстери и котки.

4. Широко приложими: Тези ръкавици против ухапване отговарят на всеки размер на ръката и са чудесни за фурна, градинарство, печка, барбекю и др. Те могат да предпазят ръцете ви от топлина, порязвания и ухапвания от животни.

5.Внимателен подарък: Тези ръкавици против ухапване са чудесен начин да покажете благодарността си към приятелите си, които имат домашни любимци на Деня на благодарността и Коледа, тъй като те могат да се използват за обучение и грижи за домашни любимци и да се забавляват с техните сладки.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: PVC
  • Номер на модела: Anti Bit ръкавици

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти