3PCS Филмови инструменти Скрепер за тапети Мултифункционален автомобил Мултифункционален инструмент Инструменти за инсталиране на защитен филм Инструменти за изглаждане Wallpaper Pro Car

8.89лв. 17.80лв.

(0 Коментари)

SKU: g22138



Добави в желания

Точки:

1.Избран материал: Нашият комплект за приложение на прозоречно фолио разполага с висококачествени, издръжливи PP чистачки и скрепер, които са устойчиви на деформация, счупване и ръжда. Черните и оранжеви цветове на чистачката и синият стъргалка ги правят лесни за разграничаване

2.Подобрено качество на ламиниране: Постигнете безпроблемно и без надраскване ламиниране с нашия комплект, който ефективно премахва въздушните мехурчета. Кажете сбогом на неравните повърхности и сведете до минимум драскотините, за да постигнете професионално изглеждащ завършек на фолиото на прозореца си с лекота.

3.Effortless приложение: Постигане на без надраскване филм приложение с преносим и лесен за използване прозорец филм приложение комплект. Тя включва мека чистачка, две различни материални чистачки и спрей бутилка за ваше удобство. Плюс това, това е комплект от три части с чистачка, който може да се използва и за рязане на стикери и стикери.

4.Отличителен атрибут: Пригответе се да трансформирате автомобила си с този ефективен комплект за приложение на фолио за прозорци. Предлага многофункционално приложение за всички видове тониране на прозорци, стикери, банери, опаковъчно фолио и др. Улеснява приложенията за рязане, което прави колата ви по-красива от всякога.

5.Portable Удобство: Вземете нашия комплект за приложение на прозорец филм с вас навсякъде! Преносимият дизайн за съхранение ви позволява да го поставите в джоба или кутията с инструменти. Скрепер с размери 10,0 х 7,4 см и шпатула 16,3 см осигуряват гладко и лесно нанасяне за прозорци от всякакъв размер.

Описание:

Направете приложението на фолиото за прозорци бриз с нашия комплект! Не е лесно да се деформира, счупи или ръждяса, той ефективно премахва въздушните мехурчета. Лесен за използване и идеален за приложения за рязане на автомобили. Удобно преносим за съхранение. Получете професионални резултати без излишни усилия!

Спецификация:

1. Материал на продукта:

2. Мек гел

3. Тегло на продукта: 59 грама

4. Размери на продукта:

5. филц продукт гумен (черен): 10.0 х 7.4 см

6. скрепер (оранжев): 10.0 х 7.4 см

7. Скрепер (син): 16,3 см дълъг

Опаковъчен списък:

1. филц продукт гумен (черен) * 1

2. Гумен (оранжев) * 1

3. Скрепер (син) * 1

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти