Автомобилен стъклен маслен филм за почистване агент многофункционален авто стъкло вода за отстраняване на петна автомобилни стъкла чисти спрей аксесоари

15.68лв. 31.39лв.

(0 Коментари)

SKU: g271467



Добави в желания

Точки:

1. Незабавно почистване: Отстранете масления филм с лекота, като използвате нашия спрей за почистване на фолио от стъкло за автомобили. Неговата проникваща и разтваряща се формула действа бързо, оставяйки прозореца на колата ви безупречен и прозрачен. Кажете сбогом на упорития маслен филм и здравей на безпроблемното почистване.

2. Подобрена производителност: Нашият спрей за почистване на автомобилни стъклени маслени филми осигурява революционно решение за премахване на упоритите петна от масло. Неговата двуядрена технология за шлайфане и богатите двойни наномащабни фактори правят почистването по-ефективно, заменяйки напълно полирането на стъкло. Насладете се на подобрена производителност и кристално чист прозорец с лекота.

3. Дълбоко почистване: Кажете сбогом на маслените филми на стъклото на колата си с нашия спрей за почистване на автомобилни стъклени маслени филми. Неговите богати нано-почистващи молекули осигуряват пълно дълбоко почистване, разбивайки упоритите петна от масло за безупречен завършек. Идеалното решение за по-интелигентно почистване.

4. Универсална употреба: Този спрей за почистване на фолио от стъклено масло за автомобили може ефективно да премахне птичите изпражнения, мръсотия, прах и други замърсители от вашето стъкло, подобрявайки неговата чистота и яснота. Той има широко приложение за различни видове стъклени повърхности, като прозорци, огледала, ветрозащитни и др.

5. Чисто стъкло, щастливо шофиране: Уверете се, че стъклото на колата ви често е в девствени условия с нашия спрей за почистване на фолио от автомобилно стъкло. Тази усъвършенствана формула не само елиминира упоритите петна и абсорбира невидимото масло, но и предпазва повърхностите от прах и мръсотия.

Описание:

Той дори поправя малки пропуски, които могат да доведат до пукнатини или драскотини, оставяйки ви с ясни и лъскави прозорци и огледала.

Нашият Car Glass Oil Film Remover е мощен почистващ препарат за стъклено масло, който е богат на двойни наномащабни шлифовъчни фактори. Той осигурява пълно дълбоко почистване с мощна почистваща способност.Нашата формула работи усилено, за да защити чистотата на стъклената повърхност, оставяйки я чиста и неопетнена. Кажете сбогом на упоритите масла и замърсявания с нашия ефективен и лесен за употреба препарат за почистване на стъкло.

Спецификации:

1. Име на продукта: Отстраняване на

маслен филм 2. Основни съставки: нано-почистващи

молекули 3. Характеристики на продукта: Проникване и разтваряне за бързо обеззаразяване

4. Приложимо местоположение: автомобилно стъкло / домашно стъкло

5. Как да използвате: напръскайте и избършете, за да премахнете лесно

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 200g
  • Обем на елемента: 150ml
  • Специални характеристики: Препарат за отстраняване на петна от стъклена вода
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Спрей за почистване на стъкло за кола

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти