Обезмаслител на двигателя Автомобилна система за почистване Консумативи за почистване на автомобили Двигател на резервоара за масло Дълбоко почистване за автомобили Камиони SUV

14.27лв. 28.56лв.

(0 Коментари)

SKU: g379638



Добави в желания

Представяне на Carbon Cleaner на двигателя - защитете двигателя си, насладете се на гладко шофиране и удължете експлоатационния живот. Спестете от разходите за масло, без да е необходимо разглобяване на двигателя.

Спецификации:

Име на продукта: Двигател Carbon Cleaner

Състояние: Течност

Нетно съдържание: 120ML

Сценарий на приложение: автомобил, камион, камион, косачка за трева и други маслени двигатели

Използване на модели: общи

Топло напомняне:

1. Поради цветовата температура на дисплея, камерата, околната светлина и фотографските умения, може да има лека цветова разлика в снимките на някои продукти, а цветът е подчинен на действителния обект!

2. Поради различни ръчни измервания, моля, позволете малки разлики в размера.

Списък:

1 * Почистване на двигателя

Вижте повече подробности за

продукта 1.Ефективно почистване на двигателя: Подобрете работата на двигателя на автомобила си, като използвате нашия ефективен почистващ препарат за двигатели.Безопасно премахване на дъвка и въглеродни отлагания, които възпрепятстват функцията му, осигурявайки безопасно и гладко шофиране.

2.Подобрена производителност: С увеличен обем на всмукване и налягане, нашият почистващ препарат за автомобилни двигатели изчиства натрупването от всмукателната система. Увеличете мощността и скоростта на реакция на автомобила си за приятно и гладко шофиране.

3. Устойчив на окисляване: Този почистващ препарат за автомобилни двигатели има добра устойчивост на окисляване, което може да удължи експлоатационния живот на вашия двигател. Той може да предотврати стареенето и ерозията на двигателя и да подобри стабилността на двигателя.

4.Икономия на масло: Нашият почистващ препарат за автомобилни двигатели подобрява ефективността на маслото, за да намали ефективно разхода на масло и емисиите, което води до икономия на енергия, по-ниски разходи за масло и намалено замърсяване на околната среда.

5.Effortless почистване: Постигнете цялостен процес на почистване с лекота, като добавите нашия почистващ препарат за автомобилни двигатели към резервоара за масло.Няма нужда да разглобявате двигателя, което го прави лесен и удобен за работа с всеки. Свършете работата бързо и ефективно.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 150 g
  • Обем на елемента: -
  • Специални характеристики: Авто инструменти за почистване на автомобили
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: обезмаслител за автомобилни двигатели

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти