Нова четка за епилация на котки Голям валяк за отстраняване на пух за домашни любимци Преносим миещ се котешки куче мъх мебели диван инструмент за почистване

20.51лв. 26.98лв.

(0 Коментари)

SKU: g242991



Добави в желания

Нова четка за епилация на котки Голям валяк за отстраняване на пух за домашни любимци Преносим миещ се котешки куче мъх мебели диван инструмент за почистване

1. Нашият продукт е подобрена версия, която улеснява премахването на косата!

2. Материалът на продукта е ABS влакно, което е по-трайно и няма особена миризма!

3. Продуктът се разширява хоризонтално и площта на използване е по-голяма!

4. Продуктът може да се мие и да се използва многократно. Ролките на продукта са двупосочни и могат да бъдат избутвани и издърпвани напред-назад, което прави епилацията по-лесна!

5. Продуктът има кутия за съхранение на коса, която лесно се почиства след употреба! Дръжката на продукта е по-удобна за използване!

Използване:

1. Не го използвайте в една посока, една посока ще залепи косата към повърхността на триене, което прави невъзможно събирането на косата!

2. Правилният метод е да натискате и дърпате, да натискате 30-50cm, след това да издърпвате назад и да го използвате многократно, назад и напред, чрез триене, за да генерирате статично електричество и да привлечете косата към кутията за прах!

Тип елемент: Четки

цвят: зелен

Материал: ABS

размер: 18cm

Съдържание на пакета:

1 x ролка

за мъх Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти