Четка за отстраняване на прах за кола Ултра мека климатизация отдушник прахосмукачка авто интериор детайлизиране почистване Скрубер за таблото на клавиатурата

5.76лв. 11.52лв.

(0 Коментари)

SKU: g27395



Добави в желания

Точки:

1. Революционизирайте почистването си: Тази четка за прах за кола може да достигне дълбоко в пукнатините и лесно да премахне праха и петната от различни изяви, като клавиатура, вентилационни отвори, интериор на автомобила и др.

2. Гъвкава четка: Идеална за почистване на всеки външен вид в колата ви, тази четка за прах може да бъде мокра или суха избърсана за универсално почистване. Поддържайте автомобила си нов с лекота благодарение на адаптивния си дизайн.

3. Лесен за работа: Лесната за работа четка за прах за автомобил се побира удобно в ръката ви, което ви позволява без усилие да почистите всеки ъгъл на вашия автомобил. Отличаващ се с ергономичен дизайн, той предотвратява умората на ръцете и спестява време и енергия.

4. Издръжлив и без надраскване: Изработен от висококачествен PP материал и найлонова глава на четката, тази четка за прах за кола е издръжлива и не се деформира лесно.Той няма да надраска външния вид на предметите, което го прави идеален за почистване на интериора на автомобила.

5. Постигнете перфектно почистване: Кажете сбогом на праха и мръсотията с тази революционна четка за прах за кола! Неговата мека, гъвкава глава на четката може дълбоко да почисти пукнатините и ъглите без никакви повреди. Този прахосмукачка за четки за почистване на автомобили със сигурност ще остави автомобила ви да изглежда така, сякаш току-що е излязъл от магазина за продажба.

Описание:

Почистете без усилие мръсотията и праха от интериора на автомобила си с нашата многофункционална четка за почистване на интериора на автомобила. Той е лесен за работа и не само може да бъде избърсан на сухо, но също така оставя вашите артикули чисти като нови. Поддържайте автомобила си девствен с нашата автоматична вътрешна четка за прах.

Спецификации:

1. Име на продукта: Многофункционална четка за

почистване на пукнатини 2. Материал: PP, смесени влакна

3. Размер: около 13,5 * 10 * 2,5 см / 5,31 * 3,94 * 0,98 инча

4. Цвят: черен

5. Употреба: кола и домашна двойна употреба

6. Характеристики: мокро и сухо, без мъх, пълно почистване

Опаковъчен списък:

1pc * Четка за вътрешно почистване на автомобила

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Без надраскване, Меки косъмчета
  • Ширина на елемента: 10cm
  • Дължина на елемента: 13.5cm
  • Височина на елемента: 2.5cm
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Гъби, Кърпи & Четки
  • Тегло на артикула: 55g
  • Тип материал: PP+ смесени влакна

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти