кола въздушна помпа преносим 300psi ръчен въздушен компресор безжичен автоматично четене въздушна помпа бързо лесно инфлация за автомобили мотоциклети

22.15лв. 44.30лв.

(0 Коментари)

SKU: g194418



Добави в желания

Автомобилна въздушна помпа Преносима 300psi ръчен въздушен компресор Безжична автоматична въздушна помпа за четене Бърза лесна инфлация за автомобили Мотоциклети

Точки за продажба: 1.Безпроблемно надуване: Нашият преносим въздушен компресор осигурява безопасни нива на налягане в гумите, като автоматично отчита текущото налягане и го показва на индикатора за зареждане. С функция за тестване на налягането в гумите, предпазител и автоматично отчитане можете да шофирате спокойно, знаейки, че гумите ви са правилно напомпани.

2.Подобрена ефективност: Този мини въздушен компресор 300 PSI надуваем лесно измерва и надува гумите, което го прави задължителен инструмент за всеки на пътя. Неговият лек и преносим дизайн го прави голямо предимство както за велосипедистите, така и за шофьорите, а функцията за прецизно измерване на налягането гарантира, че гумите ви често са с перфектно налягане.

3.Лесна употреба: Насладете се на идеалното удобство с нашия преносим въздушен компресор. Компактният му размер и преносимият дизайн го правят лесен за носене и съхранение, така че можете бързо да се справите с всяка нужда от инфлация у дома или на пътя.

4.Безпроблемно надуване: Изпитайте удобството да надувате гумите и топките си бързо. Плъзнете универсалния адаптер и оставете нашия преносим въздушен компресор да свърши работата вместо вас. Просто включете запалката на колата си и сте готови да потеглите.

5. Широка гама от употреба: Посрещнете всичките си нужди за пътуване и отдих с този преносим въздушен компресор, идеален за надуване на гуми на автомобили, камиони, джипове, велосипеди и мотоциклети, както и различни топки, въздушни легла и други надуваеми. Универсалната му употреба го прави задължителен инструмент за всички ваши приключения.

Описание:

Отличаваща се с лека конструкция и включваща предпазител, тази помпа е идеалният избор за всеки, който търси надежден и удобен вариант. С широки опции за приложение, той е готов да се справи с всяка задача за надуване, която можете да хвърлите.

Спецификация:

1. Име: Преносим въздушен компресор

2. Материал на продукта: ABS

3. Цвят на продукта: черен

4. Размер на продукта: около 13x6.5x11cm / 5.11x2.55x4.33in

Опаковъчен списък:

1x Автомобилна въздушна помпа

Бележка:

1. Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

2. Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Подробна информация за продукта
  • Тип щепсел: us
  • Тип артикул: Помпи
  • Дължина на елемента: 13.5cm
  • Диаметър на елемента: 0.00inch
  • Произход: континентален Китай
  • Име на марката: cacoonlisteo
  • размер: 13x6.5x11cm
  • Тегло на артикула: 380g
  • Име на модела: Автомобилна въздушна помпа
  • Ширина на елемента: 12.5cm
  • Височина на елемента: 7cm
  • Тип материал: ABS

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти