Кола боя за отстраняване на надраскване боя писалка за превозни средства автомобилни докосване нагоре боя писалка авто боя писалка за спортни автомобили камион SUV

13.85лв. 17.32лв.

(0 Коментари)

SKU: g422435



Добави в желания

Нашата писалка за отстраняване на надраскване на автомобили е идеална за бързи корекции при малки драскотини и повреди. Модифицираната формула съответства на оригиналната боя за автомобили за безпроблемни ремонти. Дори начинаещите могат лесно да го използват и той изсъхва бързо за бързи резултати. Широкият му обхват на приложение го прави задължително допълнение към вашия комплект за грижа за автомобила.

Спецификация:

Име на продукта: Car Scratch Remover Pen

Статус: течност

Цвят: бял, морски, червен, нефритено синьо, сив, черен, жълт, сребрист

Сезон: четири сезона

Приложимо за: Ремонт на

автомобилни бои Опаковъчен списък:

1 * Кола Scratch Remover Pen

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Без усилие Vehicle Touch-Ups: Готов за употреба автомобил след боядисване с тази писалка за отстраняване на надраскване на кола. Изсъхва бързо след ретуширане, така че не е нужно да чакате. Насладете се на перфектен завършек без никакви главоболия. Спестете време и получете професионално изглеждащи резултати за нула време.

2.Easy to Begin: Прилагането на нашата писалка за отстраняване на надраскване на автомобили е без усилие. Не се изисква висока технология и всеки, дори и начинаещи, може да започне да я използва лесно. Гледайте как драскотините изчезват пред очите ви.

3.Възстановяване на оригиналната боя за кола: Модифицирана според оригиналната боя за кола, тази писалка може да възстанови оригиналния цвят на боята за кола и да направи колата ви отново да изглежда нова.

4.Предотвратяване на ръжда: Не позволявайте на малки драскотини да развалят външния вид на колата ви. Нашата писалка за отстраняване на надраскване ефективно покрива малки дефекти, предотвратявайки ръжда и по-нататъшни повреди.

5.Удобно изтриване на драскотини по автомобила: Постигнете кола без надраскване с лекота, като използвате тази писалка за отстраняване на надраскване на камион и кола. Приложимо за широка гама от превозни средства, включително спортни автомобили, джипове и автомобили от различни модели и цветове.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Писалка
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти