2024 Мини сладък календар на бюрото Kawaii Декорация на работния плот Творчески календар Дневен планировчик Плановик Годишен дневен ред Офис подарък

0.80лв. 1.72лв.

(0 Коментари)

SKU: g30132



Добави в желания

Ново и високо качество!

Описание:

1. Художествен естетически дизайн: дизайнът на календара на бюрото Mini, календарът на бюрото molandi, е елегантен и кратък в цветовото съвпадение, предоставяйки на потребителите висококачествена визуална наслада.

2. Висококачествени материали: използвайте екологично чиста висококачествена хартия, с ясен печат и постоянни ярки цветове, което дава на потребителите по-деликатно писане.

3. Практичен дизайн: всяка страница има дата и седмица, така че да можете да знаете датата на всеки ден с един поглед. Ясно е през цялата година и времето е под контрол.

4. Преносим и лек: календарът на бюрото има умерени спецификации, не заема място и е лесен за носене. Той е много подходящ както в офиса, така и у дома.

5. Избор на подаръци: календарът на мини бюрото със съвместното съществуване на външен вид и практичност календарът на бюрото molandre е внимателен подарък за приятели, роднини и учители. Той е не само практичен, но и може да изрази добрия ви вкус.

Материал: Хартия с покритие, метална двойна намотка

Цвят: Както е показано

Размер: 133 * 76 мм / 100 * 76 * 60 мм

Пакетът включва: 1PC

Бележка:

1. Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка от 1-3 мм.

2. Тъй като различните компютри показват различни цветове, благодаря ви за разбирането, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от изображението.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти