Котка пръчка играчка ярък цвят памук плетен дъвчете играчка за котки домашни любимци доставки за проучване стая котка къща хол спалня домашни любимци подслон

10.13лв. 20.28лв.

(0 Коментари)

SKU: g359431



Добави в желания

Забавлявайте вашия котешки приятел с нашата устойчива на ухапване играчка Cat Wand Toy, предназначена за тичане наоколо. Премахване на зъбите миризми, докато възхитителен на памук нишка намотка. Вашата котка със сигурност ще се радва да играе с тази играчка.

Спецификации:

Материал: Памучно въже

Размер: около 60cm / 23.62 инча

Опаковъчен списък:

1pc * String играчки за котки

Вижте повече подробности за

продукта 1.Здраве на зъбите: Поддържайте зъбите на котката си здрави с нашите памучни играчки за котки. Дъвченето и гризането на тези играчки насърчава по-доброто храносмилане и хигиената на устната кухина.

2.Свежест на зъбите: Тази играчка за дъвчене на котки елиминира миризмите на зъбите и ефективно премахва петна от зъби, като същевременно е безопасна и издръжлива за вашия космат приятел.

3.Feline-Friendly Fun: Разгледайте много начини да се свържете с вашия космат приятел, като използвате тази играчка за котешка пръчка. Запознайте се с уникални моменти на игра, дъвчене, бягане и търкаляне.Насърчете жизнеността на вашия домашен любимец с играчка с триене и задоволете естествения му инстинкт да играе с часове.

4.На закрито и на открито: Играчките за котки са идеалното решение за игра на закрито и на открито, а също така са компактни и преносими за собствениците на котки, които обичат да пътуват. Забавлявайте косматия си приятел, като същевременно насърчавате здравословното почистване на зъбите с часове интерактивна игра.

5.Никнене на зъби Подобряване: Тези играчки за котки са сложно изработени с навиване на памучни нишки, което ги прави привлекателни и неустоими за котенцата. Техните ярки цветове и фина изработка гарантират, че няма да се разхлабят лесно, насърчавайки здравословното взаимодействие и игра. Привлечете косматия си приятел за часове интерактивно време за игра.

Подробна информация за продукта
  • Тип играчки: Тунели
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: найлон
  • Тип: котки
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти