Смешно куче Календар Кучета 2024 Висящ месечен стенен календар Акане на куче на красиви места Дебела и здрава хартия

15.74лв. 43.73лв.

(0 Коментари)

SKU: g40107



Добави в желания

Планирайте графика за гърненце на кучето си с този стенен календар за 2024 г. Ежедневни решетки за отбелязване на важни събития и дати, отпечатани върху висококачествени материали. Този забавен календар е идеален за всеки хол или офис. Това е страхотен коледен подарък за всеки собственик на куче.

Име: Стенен календар

в животински стил Тегло: ~ 200g

Размер продукта: 43 * 29 * 0,5 см

Материал: хартия

Списък:

1 * куче акане 2024 стена календа

Вижте повече подробности за

продукта 1.Ежедневни напомняния за мрежата: Имайте весела година с нашия календар за кучешки изпражнения. 12 месеца забавни снимки от януари до декември 2024 г. Ежедневно проследяване на мрежата месечни дейности, събития, празници & r

2.Eco-Wise Investment: Подкрепа на околната среда с нашия календар за акане на кучета 2024, изработен от екологични хартиени материали за дълголетие. Неговите хумористични илюстрации за кучета са едновременно практични и красиви, добавяйки нотка забавление към ежедневното планиране.

3.Забавен календар: Покажете любовта си към кучетата и добавете хумор към стената си с този календар за акане на кучета 2024. Насладете се на 12 различни модела всеки месец, които ще ви накарат да се подсмихнете.

4.Широка гама от приложения: Нашият календар за куче за 2024 г. е предназначен както за забавление, така и за удобство. Със забавни снимки на кучета, които вършат бизнеса си и полезни съвети за собствениците, този календар е идеален за всяка стая, независимо дали е вашата спалня, хол или бизнес.

5.Отличен подарък: Пригответе се да се смеете с този весел календар за акане на кучета 2024. Всеки месец носи нова изненада с участието на куче, което прави бизнеса си в забавна позиция или място.

Подробна информация за продукта
  • Номер на модела: Календар за кучешки изпражнения 2024
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти