1Pc Домашен любимец Хамстер Кейдж Къща Висящо гнездо Папагал Папагал Папагал Папагал Кокатиел Топло легло Плъх Хамак Птица Зимни играчки

8.55лв. 12.21лв.

(0 Коментари)

SKU: g4026



Добави в желания

Нашето легло за папагали е изработено от топъл материал и е предназначено да спести място във вашия дом. Съчетайте го с вашите предпочитания и стил на клетка за птици. Лесен за почистване със здрава и здрава конструкция за удобна и сигурна почивка за вашата птица. Перфектен за всеки любител на папагали!

Спецификация:

Име: Триъгълно гнездо на

папагал Материал на продукта: фланела

Размер продукта: 24.5 * 16 * 17.5cm / 9.64 * 6.30 * 6.89in

Дължина на хипотенузата: 20cm / 7.87in

Цвят: сив, розов, син

Списък на пакетите:

Птичи хамак*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Висококачествен материал: Поглезете вашите средни домашни птици с нашия хамак за птици, изработен от уютно памучно руно с твърд цвят, топъл материал, идеален за гушкане през зимата. Подходящ за папагали, дългоопашати фазани и др.

2.Triangle Hammock: Този триъгълен хамак е изработен от мека и дишаща материя, която осигурява топло и плътно място за вашата птица да си почине и да спи.Може лесно да се окачи в клетката за птици, спестявайки място и добавяйки забавление за вашия пернат приятел.

3.Удобно и радостно: Гъвкавото съвпадение ви позволява да изберете перфектния хамак за птици, за да подобрите комфорта на птицата си и да я съчетаете с предпочитания от вас стил на клетката, носейки безкрайна радост на вашия пернат приятел.

4.Лесен за почистване: Дръжте пернатите си приятели щастливи с този хамак за птици, който е лесен за почистване на ръка или машина. Той е хигиеничен, няма да избледнее и няма вредни вещества.

5.Safe и издръжлив: Този хамак за птици не е лесно да падне или да се повреди, тъй като е фиксиран с висококачествени метални втулки и памучно въже, които са здрави и твърди. Вашите пернати приятели ще се насладят на уютно и удобно място за почивка.

Подробна информация за продукта
  • Материал: ПАМУК
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти