Куче съвместни облекчение спрей течност успокояващ съвместни спрей естествен домашен любимец съвместни ремонт спрей за сила & гъвкавост домашни любимци кости грижи

6.09лв. 12.19лв.

(0 Коментари)

SKU: g12508



Добави в желания

Отнасяйте домашните си любимци към комфорта, който заслужават с нашия спрей за грижа за ставите.Облекчете дискомфорта в ставите, костните шипове и други, така че вашите космати приятели да могат да се насладят на забавлението на живота. Бъдете сигурни в употребата, тъй като този удобен и бързодействащ спрей може да се използва за котки, кучета, зайци и други домашни любимци. Не позволявайте на дискомфорта в ставите да ги забави повече.

Спецификация:

име: Pet съвместни ремонт спрей

Нетно съдържание: 20g

Брутно тегло: 28g

Размер продукта: 2.6 * 10cm / 1.02 * 3.93inches

Опаковъчен списък:

1* Съвместен спрей за кучета

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Joint Repair: Кажете сбогом на дискомфорта в ставите, костните шипове и повече с нашия спрей за стави за кучета.Неговите естествени съставки помагат за възстановяването и възстановяването на здравето и мобилността на вашия домашен любимец, осигурявайки ефективна съвместна подкрепа.

2.Активен начин на живот: Ставите на вашето куче ще станат по-гъвкави и активни след период на употреба с нашия спрей за стави за кучета, което му дава възможност да тича, скача и играе свободно. Подарете им дара на активен начин на живот с подобрена мобилност днес.

3.Pet-Friendly формула: Този съвместен спрей за кучета е нежен и не причинява дискомфорт на домашните любимци. Не дразни кожата и не съдържа вредни вещества или добавки. Можете да бъдете сигурни, че ще го използвате върху вашите космати приятели.

4.Лесна работа: Нашият съвместен спрей за кучета осигурява незабавно облекчение за дискомфорт в ставите с удобния си дизайн на спрея. Кажете сбогом на неудобството от нанасянето и масажирането на кремове: просто напръскайте леко, за да покриете ставите и оставете продукта да работи с чара си.

5.Широко използван: Създаден за поддържане на здравето на ставите при домашни любимци, този спрей за стави е подходящ за кучета, котки, зайци и др. Многофункционално решение, което е лесно за използване и носене, домашните любимци от всяка възраст могат безопасно да се възползват от него по всяко време и навсякъде.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Полиестер
  • Тип артикул: Колие

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти