Изкуствена силиконова риба за аквариум Преместване на плаваща фалшива риба Drop Shipping

2.92лв. 3.99лв.

(0 Коментари)

SKU: g23707



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

чисто нов и високо качество

Добавя ярък цвят за риба: Този реалистичен и ярък цвят изкуствените морски риби могат да се движат по воден ток в продължение на Tank.It добавя красота и наслада към вашия аквариум. С него можете да изградите идеален подводен свят.

Безопасен материал: Изкуствената риба е изработена от първокласен силикон, недефрмация, устойчив на топлина, устойчив на киселини, без разширяване, без замърсяване на вашата риба за резервоар и без вреда за вашите истински аквариумни същества. Безопасен за вашата прекрасна риба.

Лесен за използване: Тази фалшива риба е свързана с тънка линия с вендуза в края. Поставете тази издънка на дъното или отстрани на рибата за резервоар и регулирайте дължината на линията. С помощта на машина за вълни, тя може да се движи във вода, ярка като истинска плуваща риба.

Плаващ декор риба: Подробна имитация на плаваща риба, светещ ефект под актинично осветление.Движи се от водния ток в резервоара, прикрепя се с тънка невидима линия и вендуза. Напомняне: Той трябва да си сътрудничи със светлината на аквариума, докато не може да бъде самосветещ в тъмна среда.

за IDEAL Ornament: Подходящ както за прясна, така и за солена вода, и създава красива дълбоководна среда за вашия дом или офис.

Спецификации:

Материал: силикон

Цвят: Червено/Синьо/Златно

Размер (прибл.):

Червено-7.5x7cm/2.95x2.76in

Синьо-9x5.5cm/3.54x2.17in

Злато-8x7cm / 3.15x2.76in

Тегло (прибл.):

Червено-38г

Синьо-30г

Злато-35г

Пакетът включва:

1 парче изкуствени риби аквариум орнамент (червено/синьо/злато)

Бележка:

1.Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване.pls уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви!

Подробна информация за продукта
  • Тип: риба
  • Тип водни декорации: Рибни орнаменти
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти