Настолна Коледа Рождество Христово Set Ръчно рисувани Светото семейство религиозна фигурка Рождество Христово сцена кутия орнамент за декорация на дома

21.64лв. 43.27лв.

(0 Коментари)

SKU: g476153



Добави в желания

Точки:

1.Fine Изработка: Подобрете своя коледен декор с хипнотизиращата красота на този ръчно изработен коледен комплект за Рождество Христово. Всяко парче е изработено с изящни детайли и разполага с цветна сцена, показваща раждането на Исус по завладяващ начин, което го прави изявление за художествено съвършенство. 2. Издръжлив и дълготраен: Изработен от издръжлив материал от смола, този коледен комплект за Рождество Христово е здрав и дълготраен, като гарантира, че оригиналният му вид се запазва за години напред с подходящо съхранение. Това не е лесно чупливо, носейки много ценни моменти на вас и вашето семейство. 3.Носталгично допълнение за съхранение: Трансформирайте коледния декор на дома си с декорация от калаена кутия в ретро стил, която се удвоява като украшение.Включва опаковка от желязна кутия за безпроблемно съхранение и преносимост. 4.Инструмент за празнично обучение: Донесете истинската същност на Коледа в дома си с този комплект за Рождество Христово.Фино изработените фигурки са идеални, за да научите децата си за историята на Рождество Христово и значението на празничния сезон. Създайте приказно образователно пространство в дома си! 5.Подобрете празничния си декор: Повдигнете коледния си декор с нашия комплект Рождество Христово. Този красив комплект е идеален за добавяне на празнични и радостни вибрации към всяка стая във вашия дом. Покажете го на камина, рафт или настолна маса в работи, проучвания, дневни и др. Той подхожда на всеки повод и стил и е чудесен начин за разпространение на празничното настроение.

Описание:

Празнувайте истинското значение на Коледа с този изискан комплект ясли на Рождество Христово.Със силна и здрава изработка и изящни детайли на всеки орнамент, този комплект със сигурност ще донесе празничен дух и радост във вашия дом. Научете за истинското значение и дух на Коледа с всеки поглед към този красив дисплей.

Спецификация: 1. Име: Коледа Рождество кутия декорация 2. Тегло: около 130г 3. Размер: (прибл.) 15 * 9 * 2.5cm / 5.91 * 3.54 * 0.98in

Опаковъчен лист: 1 x Коледна кутия за Рождество

Христово Забележка: 1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря! 2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Стил: Религиозни
  • Материал: смола
  • Тема: КРИСТИАН
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти