Macrame стена висящи гоблени Boho сватба фон голяма завеса дома декор сватба ръчно изработени фон Macrame завеса

43.98лв. 64.68лв.

(0 Коментари)

SKU: g478842



Добави в желания

Добре дошли в нашия магазин.

Нашите продукти са с достъпни цени и добро качество. Ние подкрепяме дропшипинг и търговия на едро. Ако искате да работите с нас дълго време, моля свържете се с нас и ние ще ви дадем много изгодна цена. Много поздрави!

1.Памучна нишка, за да направи висококачествено силно и трайно, разбира се безопасно без смешната миризма, а разстоянието между макраме между всеки може лесно да се регулира. Този декоративен монтаж на стена отразява най-добрата изработка в традициите на индианското изкуство.

2.MULTI-USED Голям бутон за стена Macrame: използва се като макраме фото дисплей стенен монтаж, сватбен макраме фон, спалня кухня трапезария завеса и т.н. внимателно изработени, като поразително произведение на изкуството. Запознайте се с всички ще ви направи комплимент за това колко красиво е това окачване във вашия дом!

3.Macrame стенни висящи килими перфектно се вписват в интериора на спалня, сватбен фон, хол, спалня, главата, детска стая и дори уютно кафене или студио. Също така като сватбени услуги или бохемски тематични партита, бохо декорация на стени, таван, коледна украса, подарък за рожден ден и т.н.

Размерът на: 100x70cm

Материал: памучна нишка

цвят: бял

Съдържание на пакета:

1 * Окачване на

стена Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Полиестер / Памук
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти