Неръждаема стомана Отметки с пискюли Хумор Отметки Смешни подаръци Bookmark за колега читател книга аксесоари

1.87лв. 2.88лв.

(0 Коментари)

SKU: g63909



Добави в желания

Спецификации на

продукта Материал: неръждаема стомана

Размери: 13 * 2.6 см

Характеристики на продукта:

1. Показалецът е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която не се огъва или чупи лесно; Тя е изработена от екологично чисти материали и е безвредна.

2. Тази отметка е гравирана с интересни думи, които ще накарат приятелите ви да се смеят всеки път, когато отворят книгата. Той е идеален за скриване в любовния роман на вашия приятел.

3. С отметка читателите нямат нужда да прелистват страниците, които са оставили след себе си. Това е перфектен подарък за любителите на книгите и ценните читатели.

4. Тези забавни отметки за подаръци са не само подходящи за маркиране на страници в книги, но могат да се използват и за други цели. Те могат да се използват като висулки, декорации за маса или дори като малки подаръци или знаци на признателност. Тяхната гъвкавост ги прави чудесно допълнение към всеки дом или офис.

Бележка:

1. Поради фактори като яркост на екрана и осветление, действителният цвят на продукта може да се различава леко от изображенията, показани на уебсайта.

2. Моля, позволете малки разлики в данните и ръчните измервания.

Пакетът включва: 1 парче отметка.

Отметката е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която не се огъва лесно или се чупи; Тя е изработена от екологично чисти материали и е безвредна.

Тази отметка е гравирана с интересни думи, които ще накарат приятелите ви да се смеят всеки път, когато отворят книгата. Той е идеален за скриване в любовния роман на вашия приятел.

С отметка читателите не трябва да прелистват страниците, които са оставили след себе си. Това е перфектен подарък за любителите на книгите и ценните читатели.

Тези забавни отметки за подаръци са не само подходящи за маркиране на страници в книги, но могат да се използват и за други цели.Те могат да се използват като висулки, декорации за маса или дори като малки подаръци или знаци на признателност. Тяхната гъвкавост ги прави чудесно допълнение към всеки дом или офис.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Метал
  • Type2: Отметки от неръждаема стомана
  • Type3: разделител на страници за книги
  • Тип1: Смешни подаръци Bookmark
  • Type4: Канцеларски материали за училище
  • Тип5: пискюл показалец
  • Тип: показалец
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти