Предно стъкло гумено уплътнение лента самозалепващо предно стъкло прахоустойчива уплътнителна лента намаляване на шума гъвкава H тип анти UV уплътнителна лента

9.90лв. 19.82лв.

(0 Коментари)

SKU: g7923



Добави в желания

Bulle t Точки:

1.Поддържайте колата си чиста: Тази уплътнителна лента на предното стъкло може да намали шума и да предотврати навлизането на дъждовна вода и прах в колата ви. Поддържайки колата си чиста и удобна, тя може да подобри вашето изживяване при шофиране.

2.Superior качество: Изработена от отличен материал, тази уплътнителна лента за предно стъкло има добра еластичност и надеждна гума, която не е лесна за напукване или деформация. Също така има гладки повърхности и ръбове за удобен монтаж и употреба. Насладете се на дългия му експлоатационен живот и защитете предното стъкло от прах, вода и шум.

3.Universal Fit: Тази гумена уплътнителна лента на предното стъкло може да побере повечето автомобили, камиони и седани, осигурявайки близко прилягане, което може да запази студения въздух през зимата и да се охлади през лятото. Той също така може да се побере в различни метеорологични условия и да предпази предното стъкло от прах, дъжд и сняг.

4.Удобен монтаж: Тази гумена уплътнителна лента за предни стъкла е много удобна за използване. Просто трябва да следвате три прости стъпки: първо, използвайте чиста кърпа, за да избършете зоната, където искате да нанесете лентата; второ, откъснете защитния филм на лентата; И накрая, залепете лентата гладко до ръба на областта.

5.Eco-Friendly: Тази уплътнителна лента на предното стъкло е добре изработена от екологичен материал, който е анти-UV, мек, безвреден и силно еластичен. Той може ефективно да запечата пукнатината между предното стъкло и каросерията на автомобила, предотвратявайки изтичането на прах, вода, шум и въздух.

Описание:

Ако искате да намалите шума и да подобрите комфорта си при шофиране, имате нужда от тази гумена уплътнителна лента за предното стъкло. Изработен е от висококачествен материал, който не се деформира лесно и може да се побере в седани от различни модели.Тази уплътнителна лента на предното стъкло може да предотврати навлизането на прах, вода и въздух в колата ви. Той е лесен за инсталиране и издръжлив.

Спецификация:

1. Име на продукта: Уплътнителна лента

на предното стъкло 2. Материал на продукта: Каучук

3. Дължина на продукта: 1M / 3.28FT, 1.7M / 5.58FT, 2M / 6.56FT (прибл.)

Опаковъчен списък:

1 * Уплътнителна лента

на предното стъкло Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, може да има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване може да има грешка в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 30, 45, 55g
  • Сертифициране за външно изпитване: ce
  • Име на модела: Уплътнителна лента за автомобили за предно стъкло
  • Височина на елемента: 1cm
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: Каучук
  • Ширина на елемента: 2cm
  • Тип артикул: Пълнители, Лепила и уплътнители
  • Специални характеристики: Тази уплътнителна лента на предното стъкло е добре изработена от екологичен материал
  • Дължина на елемента: 100, 170, 200cm

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти