Пръскачка за маркуч за маркуч за високо налягане Вода за автомивка Gu n с множество режими на пръскане Лесно почистване за вътрешен двор Почистване на домашни любимци

12.12лв. 24.23лв.

(0 Коментари)

SKU: g11321



Добави в желания

Точки:

1. Неръждаем и устойчив на течове: С мощна дюза за галванопластика и издръжлив дизайн против износване, тази пръскачка за дюзи за градински маркуч предотвратява течове и ръжда, осигурявайки дълготрайна производителност.

2. Лесен за използване: Оборудван с спестяваща труд катарама, тази пръскачка за градински маркуч ви позволява да поливате растенията си дълго време, без да се чувствате уморени. Тялото на ABS е издръжливо за употреба.

3. Широка употреба: Независимо дали трябва да почистите пътеки или алеи, да измиете коли, водни растения или да вземете душ с вашите домашни любимци и кучета, тази пръскачка за дюзи може да се справи с всичко. Също така работи добре за почистване на подове, балкони и очила.

4. Удобен захват: Ергономично проектиран, за да пасне перфектно на ръката ви, тази пръскачка за дюзи за градински маркуч ви позволява да поливате растенията си, да миете колата си или да почиствате вътрешния двор с лекота и комфорт.Можете да регулирате модела на пръскане, за да отговори на различните ви нужди за поливане, спестявайки време и усилия.

5. Множество режими на пръскане: Чрез завъртане на главата на дюзата на маркуча наляво и надясно можете да превключвате между среден спрей, фина мъгла и струен поток, който може да се регулира гъвкаво, за да отговаря на различни нужди за поливане.

Описание:

Насладете се на миенето на автомобили с тази дюза за измиване на автомобили под високо налягане. Той предотвратява течове и има спестяваща труд катарама за лесна употреба. Ергономичният дизайн пасва удобно на ръката ви, а ъгълът на разпръскване може да се регулира гъвкаво, за да отговаря на вашите нужди.

Свойства:

1. Име: Дюза

за маркуч за измиване на автомобили с високо налягане 2. Материал: ABS

3. Размер: около 15 * 20 см / 5.9 * 7.8inch

4. Тегло: около 100 грама

Опаковъчен лист:

1 * Пръскачка за дюза за маркуч за вода

Подробна информация за продукта
  • Тип дръжка: Тип палма
  • Интерфейсен материал: сплав
  • Тип воден спрей: душ
  • Произход: континентален Китай
  • С водопроводи: Да

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти