Многофункционален препарат за отстраняване на ръжда Auto Metal Rust Remover Car Rust Remover Spray Iron Powder Cleaning Super Rust Remover Cleaner

12.95лв. 25.93лв.

(0 Коментари)

SKU: g373060



Добави в желания

Точки:

1. Ефективно отстраняване на ръждата: Този продукт може ефективно да почисти и премахне металната ръжда, петна от свежест и оксиди, възстановявайки оригиналния блясък и блясък на вашия автомобил.

2. Безопасен и приятелски: Този спрей за отстраняване на ръжда на автомобила не уврежда метала или дразни кожата ви и е достатъчно мек, за да избегне увреждането на дихателните пътища.

3. Дълготрайна защита: Нашият автомобил за отстраняване на ръжда не само почиства металната повърхност, но и образува защитен филм, който я предпазва от ръжда отново. Това удължава живота на метала и поддържа колата ви да изглежда нова.

4. Полиране на метал: Не само почиства метала, но и полира и премахва ръждата, придавайки на метала нов облик и подобрявайки неговата гладкост и яркост. Нашата ефективна формула превръща металните повърхности в лъскаво, полирано покритие, което издържа.

5. Многофункционални приложения: Този автомобил за отстраняване на ръжда може да се използва за различни метални материали като желязо, мед, алуминий, неръждаема стомана и др. Той може ефективно да премахне ръждата от автомобилните колела, боята, кранчетата и аксесоарите, което ги прави да изглеждат нови и блестящи.

Черта:

Нашият агент за отстраняване на ръжда се отличава с мека формула, която ефективно премахва ръждата и удължава живота на вашите метали, като същевременно ги полира. Подходящ за използване върху желязо, мед и други метали. Дайте на вещите си нов живот и свежест с нашия агент за отстраняване на ръжда.

Спецификация:

1. Име на продукта: Кола за отстраняване

на ръжда 2. Тегло на продукта: 100g

3. Размер на продукта: (прибл.)3.8*3.8*14.5cm/1.5*1.5*5.71 инча

Списък на пакетите:

Кола Rust Remover *1

Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, цветът на елемента и този, показан на снимката, може да има нюанс.

2. Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Почистващ препарат за обновяване на колелата |
  • Обем на елемента: 100ml
  • Тегло на артикула: 100g
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Rust конвертор, Отстраняване на ръжда & Предотвратяване на ръжда
  • Тип материал: Течност

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти