Почистващ препарат за стъкло 32ml Спрей за почистване на автомобилни почистващи стъкла Автоматично отстраняване на маслен филм Спрей Streak Free All Purpose For Car SUV Truck

6.96лв. 9.96лв.

(0 Коментари)

SKU: g347228



Добави в желания

Този спрей за почистване на предното стъкло на автомобила осигурява безопасно шофиране, като предпазва предното стъкло на автомобила ви. Просто изсипете концентрирания разтвор в спрея за течност за чистачки за кристално ясен изглед. Нашият екологичен и безопасен препарат за почистване на стъкла гарантира безопасността на Вас, Вашия автомобил и околната среда.

Спецификация:

Име на продукта: Почистващ препарат

за автомобилни прозорци Статус: Течен

Нетно съдържание: 32ml

Съотношение на впръскване на вода: 1:100

Основна функция: почистване на

автомобилни стъкла Приложим модел: универсален

Опаковъчен списък:

Препарат за почистване на автомобилни прозорци * 1

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветовете на елементите може да се различават леко от снимките.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Ефективно почистване: Почистващият препарат за автомобилни прозорци ефективно премахва петната от маслен филм върху стъклото, което прави зрението ви по-ясно и по-ярко за безопасно шофиране. Насладете се на безопасно шофиране с ясна, ярка визия.

2.Грижа за чистачките: Активната формула подхранва чистачките и забавя стареенето им, като същевременно предпазва стъклото на автомобила от замърсяване и драскотини. Удълженият живот на чистачките е гарантиран с нашата Active Formula Car Window Cleaner.

3.Революционен почистващ препарат за стъкло: Нашата концентрирана формула за есенция, задвижвана от най-новите технологии, елиминира мръсотията и мръсотията от прозорците на автомобила по-бързо от втвърдените люспи. Насладете се на финал без следи с лекота!

4.Effortless отстраняване на мръсотия: Постигнете ясен и без ивици изглед с нашия концентрат за почистване на прозорци за автомобили. Просто изсипете концентрирания разтвор в спрея на течността за чистачки, добавете вода и смесете, за да завършите процеса. Няма нужда да избърсвате по време на целия процес.Насладете се на проста и удобна работа с мощен инструмент за почистване.

5.Green Формула: Car Window Cleaner осигурява безопасна, екологична алтернатива на традиционните автомобилни почистващи продукти. Със своята нежна формула той ефективно почиства предното стъкло на автомобила, без да вреди на околната среда или да дразни кожата ви.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Концентриран: Да
  • Тип: Антифриз

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти