Спрей за топене на лед и сняг 100ml Препарат за отстраняване на сняг за автомобили Размразяване на предното стъкло Зимни аксесоари за автомобили незабавно топят лед и замръзване

13.16лв. 26.35лв.

(0 Коментари)

SKU: g126470



Добави в желания

Точки:

1. Трайни материали: Нашият спрей за топене на сняг се отличава с трайна формула, която ефективно топи снега и леда на вашия автомобил, като гарантира неговата безопасност без никаква вреда за околната среда.

2. Бързо топене действие: Завъртете и напръскайте този разтвор за топене на сняг и го гледайте без усилие да проникне и да разтвори ледените празнини върху стъклени повърхности. Усъвършенстваният дизайн на въртящата се дюза прави работата лесна.

3. Многократно използвани: Този спрей за топене на сняг може да се използва не само за топене на сняг в автомобили, но и за отстраняване на замръзване в дома, като хладилници, фризери, тръби за студена вода и др. Това е универсален и удобен продукт за зимата.

4. Спестете време за загряване: Кажете сбогом на досадното изстъргване и натрошаване с нашия спрей за топене на сняг. Бързо отървете колата си от тънък лед, замръзване и сняг, без да чакате двигателят да се загрее.

5. Осигурете безопасност: Лесно разграждайте упорития лед на прозореца на автомобила, ключалките, чистачките, антените и други части с нашия спрей за топене на сняг. Пазете се в безопасност и избягвайте опасността от изстъргване или отчупване на леда на пътя.

Описание:

Спрей за почистване на сняг, изработен с подбрани материали. Ефективно топи лед и скреж върху стъкло, и могат да бъдат използвани автомобили. Спестява масло, подобрява ефективността и почиства леда от ключалки, чистачки, антени и други части. Задължително през зимните месеци.

Свойства:

1. Име на продукта: Спрей

за отстраняване на сняг за автомобили 2. Статус: течност

3. Нетно съдържание: 100ml

4. Функция: снегопочистване, размразяване

5. Сезон на употреба: зима

6. Приложимо за: автомобили, хладилници

Списък с продукти:

Спрей за снегопочистване на автомобили*1

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: 100ml
  • Тегло на артикула: 200g
  • Тип материал: Други
  • Име на модела: Спрей за отстраняване на сняг
  • Произход: континентален Китай
  • Специални характеристики: Отлични материали
  • Тип артикул: Защита от замръзване

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти