Съединител за инструменти за грес 12000 PSI NPTI/8 дюзи за впръскване на масло Дюза маслена помпа Спринцовка за кола Аксесоари за ремонт на смазочни накрайници

16.41лв. 21.58лв.

(0 Коментари)

SKU: g13772



Добави в желания

Характеристики: 1. Дизайн без течове, подобрени челюсти и първокласни уплътнителни уплътнения предотвратяват изтичането дори при екстремни налягания от 12000 PSI, осигурявайки дълготрайно обслужване и стабилна производителност. Без повече изхабена мазна бъркотия навсякъде.

2. Иновативният дизайн на механичната двойна предавка улеснява използването, не е лесен за носене и удължава експлоатационния живот

3. Добри пружини, Пружините се представят добре и гарантират гладко плъзгане през целия им жизнен цикъл.

4. Лесен за използване, монтажът на инструмента за мазнини може да бъде заключен и освободен бързо, лесно и удобно.

5. Подходящ за всички грес пистолети-1 / 8inch NPT конектор, Той е подходящ за всички видове грес пистолети-пневматични, ръчни и електрически.

Спецификации:

Тип: заключваща скоба тип маслена дюза

PSI: 12000PSI

Брой заключващи плочи: 6 заключващи плочи

забележка: Продуктите може да се актуализират постоянно и цветът и външният вид могат да се променят. Действителният продукт може да е малко по-различен или разликата в цвета не влияе на употребата. Ако имате изисквания за цвят или външен вид, моля, помислете внимателно, преди да направите поръчка.

Материал: стомана

цвят: Сребрист

Съдържание на пакета:

1 x Заключваща скоба тип маслена дюза

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти