Pickleball топка ретривър, Лесният начин да вземете туршии без навеждане, се вписва във всички стандартни гребла за туршия

10.19лв. 13.05лв.

(0 Коментари)

SKU: g44441



Добави в желания

ИЗРАБОТЕН ОТ НЕНАДМИНАТО КАЧЕСТВО: Гумен материал, мек и еластичен, висококачествен, добре проектиран, изработен от издръжлив, удобен за носене. Иновативната гумена чаша в края е перфектно оразмерена. Пасва на повечето туршия гребла дръжки. Няма бутони, лостове или механизми. Това е чудесен инструмент, за да вземете топка за туршия.

ЛЕК И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: туршия топка ретривър е лек и лесен за мъкне в туршия топка чанта, Тя може да бъде свързана с кръглата дръжка. Просто го натиснете върху топката и топката ще се придържаме към путер издънка да вземете топки за туршия, без да се навежда надолу. Чудесно за нови играчи, възрастни, играчи с ограничена подвижност и всеки, който иска да пощади гърба си от скучната работа за събиране на топки.

Никога не се навеждайте, за да изтеглите топката си отново. Безбройните болки в гърба на зеленото свършиха!Този революционен продукт добре отчита вашите емоционални, както и физически нужди. С пикапа на топката, можете да извлечете топката си, докато почти стои изправен.Чувствайте се по-добре, като дадете на гърба си почивка и оставете и това е уникален дизайн на вендузата да свърши работата за вас. Осигурява много удобство при игра на топка за голф, без усилие и спестяване на време.

Pickleball топка ретривър е предназначен за минимална намеса гребло сцепление, вендузата няма да попречи на вашата игра, ергономични туршия топка гребла вземете аксесоар туршия Equipment.It могат да бъдат свързани с кръглата дръжка. Тя позволява на pickleballers лесно и прецизно вземете топката нагоре си pickleball топка, без да е необходимо да се огъват или клек. След това лесно извлича топката за туршия от ретривъра.

ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ СТАНДАРТНИ ГРЕБЛА ЗА ТУРШИЯ: Здраво се прикрепя към края на всички ракети за туршия с размер за възрастни без никаква намеса за захващане или люлеене.

размер: 7 см диаметър

Материал: гума

цвят: черен

Съдържание на пакета:

2 * Pickleball топка ретривър

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти