Средновековен котешки календар 2024 12-месечен стенен календар 2024 със средновековни котки Снимки Декорации за дома Котешки календари за живеене

14.23лв. 39.55лв.

(0 Коментари)

SKU: g14069



Добави в желания

Пригответе се да се забавлявате от календара на смешните котки 2024! С изящни средновековни картини на котки, този календар е идеалният подарък за любителите на котки. Приемайки усъвършенствана технология за печат, отпечатъците са поразително ярки. Идеални за Коледа, Нова година или рождени дни.

Спецификации:

Материал: хартия

Тегло: около 160г

Размер продукта: около 28.5x21cm / 11.22x8.27 инча

Опаковъчен списък:

1pc на стенен календар

Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Здрав и издръжлив: Насладете се на очарователния свят на средновековния календар за котки 2024 с неговите очарователни тематични илюстрации. Изработен от здрави, издръжливи и устойчиви на износване хартиени материали, той е без мирис и безопасен за употреба.

2.Атрактивен дисплей: Нашият средновековен котешки календар 2024 е отпечатан на висококачествена хартия, представяйки зашеметяващи и подробни средновековни картини на котки. С ярки цветове и дълготрайни материали, този календар е отлично допълнение към вашия домашен декор.

3.Разширена технология за печат: Средновековният котешки календар 2024 разполага със зашеметяващи пълноцветни снимки на котки в средновековни настройки, отпечатани с усъвършенствана технология, за да покажат ярки модели. Вдъхновявайте се всеки месец.

4.Многофункционални приложения: Никога не закъснявайте отново със средновековен котешки календар 2024! Използвайте го като плановик и ежедневен календар, за да следите събитията, плановете и бележките си. Останете на върха на играта си, докато се наслаждавате на забавлението и практичността, които този хумористичен календар за котки осигурява.

5.Забавен подарък за любителите на котки: Изненадайте любимите си хора с оживен средновековен календар за котки!С участието на 12 остроумни изображения на котки, това е уникален подарък за семейството, приятелите, колегите и др. Перфектен за всеки повод!

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти