2024 Мини бюро календар ретро европейски стил карикатура котка календар малък преносим Kawaii настолен календар Студентски офис консумативи

1.01лв. 1.45лв.

(0 Коментари)

SKU: g50053



Добави в желания

Ново и високо качество!

Описание:

1. Изящни снимки: Този календар за котки за 2024 г. съдържа изящни снимки на сладки котки. Всеки детайл е трогателен и приятен.

2. Практичен дизайн: Календарът е отворен през цялата година, една страница на ден, а датата е ясно видима. Класическият дизайн улеснява преглеждането на датата и графика.

3. Висококачествени материали: нашият календар за бюро за котки за 2024 г. е изработен от висококачествена хартия и мастило, което прави цвета на картината по-ярък и се чувства по-добре.

4. Уникален избор на подарък: този календар за бюро може да бъде перфектен подарък за любителите на котки. Това е практичен и интересен подарък. Независимо дали става въпрос за приятели, членове на семейството или колеги, това е уникален начин да изразите загрижеността си за тях.

5. Зелено и опазване на околната среда: нашият календар за котки за 2024 г. е рециклируем, което намалява максимално въздействието върху околната среда.Ние се ангажираме да дадем своя принос за опазването на околната среда, а също и да предоставим на клиентите висококачествени продукти.\

Материал: Бял картон

Цвят: Както е показано

Размер: 110 * 57 * 80 мм

Пакетът включва: 1PC

Бележка:

1. Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка от 1-3 мм.

2. Тъй като различните компютри показват различни цветове, благодаря ви за разбирането, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от изображението.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: SD&HI
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти