Препарат за отстраняване на надраскване за превозни средства Авто ремонт на надраскване с гъба за отстраняване на надраскване Течен ремонт на драскотини Полска течност за превозни средства

14.37лв. 28.75лв.

(0 Коментари)

SKU: g29408



Добави в желания

Тази течност за отстраняване на надраскване осигурява ясна защита за вашия автомобил. Само едно нежно избърсване може да каже разликата! Перфектен за арматурното табло, волана и подлакътника. Поправете всички драскотини с този препарат за отстраняване на драскотини за превозни средства.

Спецификация:

Име на продукта: Ремонт на драскотини за

автомобили Материал: Течен

Размер продукта:

Ремонт течност: (прибл.)13 * 4.2cm/5.12*1.65 инча

Гъба: (прибл.)3*7*1.5см/1.18*2.76*0.59 инча

Плат: (прибл.)20 * 20см / 7.87 * 7.87 инча

Тегло: (прибл.)117г

Капацитет: 100ML

Опаковъчен списък:

Комплект за ремонт на драскотини за автомобили * 1 (1 бутилка разтвор за ремонт + 1 гъба + 1 кърпа)

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветовете на елементите може да се различават леко от снимките.

Поради разликата в ръчното измерване, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Shine and Protect: Този препарат за отстраняване на драскотини не само прави колата ви да блести като нова, но и осигурява защитна функция, която предотвратява преждевременното износване, причинено от пътни замърсявания и драскотини.

2.Революционна формула: Нашият препарат за отстраняване на надраскване на автомобили е различен от другите, тъй като осигурява дълготрайна защита, която поддържа вашия автомобил в чудесни условия. Кажете сбогом на драскотините и петната с нашата революционна формула и поддържайте девствения външен вид на автомобила си за години напред.

3.Лесни начини за използване: С нашия лесен за използване препарат за отстраняване на надраскване на автомобили можете да направите автомобила си отново да изглежда нов. Само едно нежно избърсване може да каже разликата. Пуснете няколко капки върху прикрепения апликатор, след което избършете с гъба. Няма нужда от скъпи ремонти или сложни инструменти. Нашият продукт е безопасен, ефективен и удобен.

4.Оригинален блясък и блясък: Защитете автомобила си от повреда от вода, като същевременно възстановите блясъка му с нашия комплект за ремонт на надраскване.Със своята хидрофобност той може да осигури уплътняващ ефект върху повърхностите на вашия автомобил. Едновременно с това осигурява ясна защита и красив блясък, което го прави перфектно решение за вашия автомобил.

5.Wide Обхват на приложение: Ефективно премахва драскотини, без да уврежда гумени или декоративни елементи. Безопасен за използване върху всякакви повърхности, включително конвертируеми люкове, външни колела и брони. Нашата специална формула възстановява оригиналния цвят и е идеална за арматурни панели, волани и подлакътници.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: 500ml
  • Име на марката: Goxfaca
  • Специални характеристики: Течност за отстраняване на надраскване
  • Височина на елемента: 4.2cm
  • Произход: континентален Китай
  • Име на модела: Препарат за отстраняване на надраскване
  • Тип материал: Течност
  • Тип артикул: Комплект полиращи и шлифовъчни материали
  • Ширина на елемента: 4.2cm
  • Сертифициране за външно изпитване: ce
  • Дължина на елемента: 13cm

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти