Auto Swirl Remover Scratches Repair Polishing Car Scratch Remover Paste 100ml Auto Body Anti Scratch Rubbing Compound Paste

15.07лв. 30.16лв.

(0 Коментари)

SKU: g262828



Добави в желания

Точки:

1.Подобрено възстановяване: Насладете се на по-дълбоко ниво на възстановяване всеки път, когато използвате нашата паста за отстраняване на надраскване на автомобила, осигурявайки подобрена производителност и оставяйки автомобила си да изглежда като нов, като същевременно увеличава неговата издръжливост и устойчивост на бъдещи драскотини.

2.Премахва драскотини и упорити петна Без усилие премахвайте леки и дълбоки драскотини, петна, ожулвания и упорити петна с нашата високоефективна паста за отстраняване на драскотини за автомобили. Тази безцветна формула осигурява ефективен ремонт на драскотини, което води до гладки и чисто нови повърхности.

3.Защита без повреди: Поддържайте колата си безопасна и девствена с нашата паста за отстраняване на надраскване на автомобила. Той образува защитен слой, който ефективно предпазва от драскотини, петна и окисляване, без да причинява вреда на боята на вашия автомобил. Подходящ за използване на всеки цвят и тип автомобил.

4.Portable Solution: Благодарение на своя спестяващ място дизайн, нашата паста за отстраняване на надраскване на автомобили е преносимо решение, което лесно се взема със себе си на открито. Независимо дали изпълнявате поръчки или пътувате, често можете да го имате под ръка, за да възстановите бързо блясъка на автомобила си.

5.Универсална употреба: Благодарение на универсалната си формула, тази паста за отстраняване на надраскване на автомобили ефективно премахва драскотини от автомобили, RVs и мотоциклети, възстановявайки оригиналния им блясък и изглеждайки като нова.

Описание:

Кажете сбогом на грозните драскотини по колата или мотоциклета си с нашата Repair Paste Car Scratch! Тази формула с подобрена производителност ефективно премахва драскотини, петна и ожулвания, без да причинява щети на боята на вашия автомобил. Компактен и лесен за съхранение, той заема много малко място във вашия гараж или кутия с инструменти. Насладете се на гладък, безупречен завършек всеки път!

Спецификация:

1. Име на продукта: кола надраскване восък

2. Спецификация: 100ml + кърпа + гъба

3. Тегло: 140г

4. Размер на опаковката: (прибл.) 5.5 * 4.5 * 12.7cm / 2.17 * 1.77 * 5 инча

5. Размер на продукта: бутилка: (прибл.) 12.5 * 5.3cm / 4.92 * 2.09 инча

6. Плат: (прибл.)20 * 20см/7.87*7.87 инча

7. Гъба: (прибл.)7*3*1.5см/2.76*1.18*0.59 инча

Опаковъчен списък

1x Паста за отстраняване на драскотини за

кола 1x кърпа

1 x гъба

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 140g
  • Обем на елемента: 100ml
  • Специални характеристики: Ремонт триене съединение
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Крем за отстраняване на надраскване за кола

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти