200g Автомобилна кристална восъчна боя за кола Ремонт на драскотини Аксесоари за поддръжка Автомобилна грижа за покритието Кристална кола Карнаубски восък

29.90лв.

(0 Коментари)

SKU: g183610



Добави в желания

Описание

Plating Crystal Car Wax безопасно премахва петна, без да уврежда покритието на боята, за да запази първоначалния си блясък. Тя дава цялостна грижа за боята на автомобила и е подходяща за различни цветове боя за кола.

Спецификации

име: Покритие кристал кола восък

Капацитет: 200г

Инструкции:

1. Изсушете тялото след почистване.

2. Нанесете восъка за поддръжка на автомобила равномерно върху тялото.

3. След като изчакате около 3 минути, избършете светлината с кърпа.

4. След като поддръжката приключи, колата е ярка като нова.

Опаковъчен лист

1 x покритие кристал кола восък

Вижте повече подробности за

продукта 1.Премахване на петна: Комплектът за ремонт на драскотини на автомобила може ефективно да премахне петна, без да повреди боята, осигурявайки перфектната защита за вашия автомобил.

2.Keep Polished: Комплектът за кола с восъчен лак може да възстанови цвета на колата ви.Отличната полиране и водоустойчивост поддържат колата ви ярка. Това е безопасно и ефективно.

3.Предотвратяване на надраскване: Автомобилният кристален восък бързо образува защитен слой за покритие на боята върху затворената повърхност на боята, който може ефективно да запълни малки драскотини.

4.Durable формула: Комплектите за почистване на автомобили осигуряват дълготрайна защита и са по-устойчиви на надраскване. Използва карнаубски восък. Това е немаслена формула.

5.Широка гама от приложения: Покритието на кристален автомобилен восък е универсален автомобилен восък. Може да се използва в капака на автомобила, страничното тяло, багажника, огледалото за обратно виждане, решетката, фаровете и др.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Автомобилен кристален восък
  • Обем на елемента: 200г

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти