Четки за рисуване с тебешир за мебели, комплект кръгли четки за боядисване, восъчна четка, четки за шаблони 1 овална четка и 3 кръгли четки

29.74лв. 51.29лв.

(0 Коментари)

SKU: g5929



Добави в желания

Четки за рисуване с тебешир за мебели, комплект кръгли четки за боядисване, восъчна четка, четки за шаблони 1 овална четка и 3 кръгли четки

Постигнете безупречен завършек с нашата висококачествена четка за боядисване с тебешир. Дебелите и стегнати естествени влакна осигуряват изключително силна адсорбция и ефективно покритие върху всяка дървена повърхност. Нашата четка за боядисване с тебешир е създадена да издържа, с косъмчета, които няма да паднат лесно.

Нашата универсална четка за боядисване с тебешир е идеална за кола маска за мебели, шаблони, боя за мляко и DIY Home Decor.Независимо дали сте професионалист или начинаещ, тези четки за боядисване с тебешир ще ви дадат желаните резултати. Четката за боядисване има дупка в дръжката с кабел за лесно окачване, просто измийте в гореща вода и окачете на сухо, за многократна употреба.

Този комплект четки за рисуване с тебешир включва 4 различни модела четки за боядисване, включително големи и малки кръгли, заострени плоски четки.Лесно можете да достигнете до тези трудни ъгли и да покриете широк спектър от повърхности с лекота. Тези четки за боядисване с тебешир са чудесна стойност за парите и чудесно допълнение към вашата кутия с инструменти.

Ергономично проектирани, за да осигурят максимален комфорт, нашите дръжки с четка за рисуване с тебешир имат кръгла форма, която елиминира болката в ръцете и китките, която често придружава дългите сесии за боядисване. Дължината е точно за максимален контрол, докато дръжката на дървения материал е удобна за държане, дори и за продължителни периоди от време.

Комплект четки за рисуване, съвместим с боя за креда на Ани Слоун, боя за фолклорна креда, боя за традиции на наследството, боя за креда на Ейми Хауърд, боя за креда Dixie Belle, бяла тебеширена боя, фюжън минерална боя, ренесансов восък, тъмен восък за тебеширена боя, боя "Направи си сам", тебеширена боя за мебели, боя за мляко, мебели за шаблонни четки.

Забележка: Цвят на въжето на случаен принцип, не приемайте указания цвят.

Материал: Дърво

цвят: Както е показано / синьо

Съдържание на пакета:

4 x четки

за рисуване с тебешир Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти