Auto Plastics Coating Trim Възстановяване на пластмаси Реставратор Дълготрайни пластмаси Trim Хидрофобно покритие Почистващ агент за отстраняване

4.37лв. 6.24лв.

(0 Коментари)

SKU: g9265



Добави в желания

Описание:

Използване на екологично чисти материали, безвредни и без мирис. Пластмасовият ревитализиращ агент за покритие няма да повреди вашия автомобил или други кожени изделия.

Ревитализиращият агент Plastics Restorer може да се използва на арматурното табло, рамката на вратата, панела на вратата, гумите, педалите и други части от автомобилни пластмаси. Подходящ за много продукти, като якета, дивани и др.

Спецификация:

име: Пластмасови части Refurbish агент

Срок на годност: 3 години

Мрежа: 100мл

Функция: Поправете стареенето / избелването / избледняването на повърхността на автомобилната пластмаса, дълбоко подхранвайте и бързо възстановете оригиналния черен блясък на повърхността

Опаковъчен списък:

1 x Пластмасови части Ремонт агент

Бележка:

Моля, позволете леки толеранси в размера, дължащи се на ръчно измерване, а осветлението във фотографията може да доведе до разлика в цвета, отколкото в реалния живот.

Вижте повече подробности за

продукта 1.【New Look】Refurbish Agent for Car създава блясък и перфектен блясък за дълготраен блясък, превръщайки екстериора и интериора на вашия автомобил с нов облик.

2.【Бързо възстановяване】Агент за възстановяване на автомобили осигурява незабавна яркост, забавя стареенето и лесно изтрива замърсителите, без да уврежда екстериора на колата ви.

3.【Добре защитени】Auto Plastics Coating Trim Restore е силно формулирано, екологично, неопасно, превъзходно покритие, което прониква дълбоко в пластмасовата външност, за да образува защитен слой.

4.【Широко приложение】Ревитализиращ агент за ревитализиране на пластмаси може да се използва на таблото, рамката на вратата, панела на вратата, гумите, педалите и други части от автомобилни пластмаси. Подходящ за много продукти, като якета, дивани и др.

5.【Безопасен материал】Изработен от екологично чисти материали, формула без масло, пластмасовият ревитализиращ агент за покритие е безвреден и без мирис, няма да повреди колата ви или други кожени изделия.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти