Address Stamp Refill Ink ID Theft Protection Roller Stamp Refills Ink Refill 3pcs Privacy Confidential And Address BlockerBlack

1.81лв. 5.04лв.

(0 Коментари)

SKU: g9933



Добави в желания

адресен печат Зареждане на мастило ID кражба защита ролков печат пълнители мастило пълнител 3бр поверителност поверително и адрес блокерЧерно

Bullet точки: 1, 【Slim Head Design】Това е поверителен ролков печат мастило пълнител, специално проектирани за ролкови печати. Неговият дизайн с тънка глава може да съответства на масления порт за попълване на кръгли отвори на горния ролков печат.

2、【Чисти и удобни】Тези 3 бутилки с 5ml мастило са индивидуално опаковани и всяка от тях е оборудвана с независима, което ви позволява да затворите отново след употреба, предотвратявайки други неща да бъдат замърсени, когато бутилката падне.

3, 【Бързо зареждане】Това ID печат валяк пълнител само трябва да се развиват, за да напълните отново уплътнението на ролката, когато го използвате, не се изискват други спомагателни инструменти.

4、【Бързосъхнеща функция】Това мастило продължава бързосъхнещите характеристики на оригиналното мастило, така че няма нужда да се притеснявате за вторичното замърсяване, причинено от мастилото, което не изсъхва дълго време.

5, Дълготраен ефект, Пълнителят на ролковите печати за защита на самоличността има характеристиките да не избледнява при дългосрочна светлина, така че поверителността ви да бъде постоянно защитена.

Описание на продукта:

Това е мастило за пълнене, специално проектирано за ролкови печати. Неговият дизайн с тънка глава може да съответства на кръглия отвор за попълване на горния ролков печат.

Трите 5ml бутилки мастило са индивидуално опаковани и всяка от тях идва с индивид, което ви позволява да повторите употребата, предотвратявайки размазването на бутилката, когато падне.

Когато използвате това мастило за пълнене, трябва само да развиете печата на ролката, за да напълните ролковия печат без други помощни инструменти.

Това мастило продължава бързосъхнещите характеристики на оригиналното мастило, така че няма нужда да се притеснявате, че мастилото няма да причини вторично замърсяване за дълго време.

Той има характеристиките на дългосрочна светлина, която няма да избледнее, така че поверителността ви да бъде постоянно защитена.

Функции:

Продуктова категория: мастило

Спецификация: бутилка

Материал: фоточувствително мастило

Характеристики: Бързо изсушаване

форма: бутилка

Употреба: добавяне на уплътнения, попълване на мастило, защита на

поверителността Нетно тегло: 5ml / бутилка

Списък с продукти:

3 бутилки * Id Stamp Roller Refill

1. За обратната връзка:

1.1 Моля, оставете положителна обратна връзка и 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.

1.2 Обратната връзка е много важна за нас, така че моля, свържете се с нас незабавно ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно, за да разрешим всеки проблем и да осигурим най-доброто обслужване на клиентите.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Корекционна лента
  • Номер на модела: Id Stamp Roller Refill
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти