200ml пяна чисти спрей кола дома интериор чисти анти стареене защита инструмент многофункционален кожа чисти за табла

14.86лв. 29.73лв.

(0 Коментари)

SKU: g4412



Добави в желания

Точки:

1.Лесна употреба: Елиминирайте замърсяванията и петната от интериора на автомобила си с лекота. Този препарат за почистване на пяна изисква само 1 продукт и прост метод за пръскане и избърсване, за да може вратите, седалките, централната конзола и покривът на вашия автомобил да изглеждат отново нови.

2.Освежете въздуха: Този почистващ препарат за вътрешна пяна за кола може ефективно да премахне особената миризма, причинена от петна от масло. Съдържа етерично масло от растителен екстракт, което може да освежи въздуха и да направи средата на автомобила ви по-удобна.

3.Safe за употреба: Поддържайте интериора на автомобила си безопасен с нашия почистващ препарат за пяна. Неговата мека, но ефективна формула предотвратява увреждането на кожа, метал и други повърхности, което го прави идеалният вариант за нежно почистване.

4.Водоустойчив имот: Нашият почистващ препарат за интериор на автомобил, съдържащ богат органичен силиций и други активни вещества, дълбоко подхранва автомобила ви, като същевременно образува водоустойчив защитен филм, за да предотврати износването, причинено от прах, вода, избледняване и разграждане.

5.Многофункционален дизайн: Бързо премахнете всички видове упорити петна от интериора на автомобила, мебелите, обувките и други с този силен спрей за отстраняване на петна. Това ще направи интериора на колата ви да изглежда съвсем нов.

Описание:

Поддържайте колата си чисто нова с нашия спрей за почистване на пяна за кола! Използвайте просто и се насладете на лека формула, която бързо премахва упоритите петна, за да предотврати прах, вода, избледняване и разграждане. Направете средата на автомобила си по-удобна и чиста с лекота!

Спецификация:

1.Name: Почистване на пяна

за интериора на автомобила 2.state: течност

3.Net съдържание: 200ml

4.Подходящ за: почистване на автомобили, почистване на

домакинството Опаковъчен списък:

1 x Почистващ препарат за вътрешна пяна за кола

Подробна информация за продукта
  • Специални характеристики: Дълготраен почистващ препарат за пяна
  • Обем на елемента: 200ml
  • Тегло на артикула: 250g
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Препарат за почистване на кожени тапицерии
  • Тип материал: Течност

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти