Четка за автомивка Издръжлива четка за автомивка с дълга дръжка Телескопичен комплект за почистване на автомобили Джипове Каравани за камиони

37.93лв. 75.84лв.

(0 Коментари)

SKU: g256345



Добави в желания

Описание:

1. Без мъх или резба, шенилният кашмир има добра абсорбция на вода, много мек, без власинки и без завихряне.

2. С ергономично проектирана неплъзгаща се дръжка, тя е удобна за държане и приляга на ръката ви дълго време, без да се уморява.

3. Подходящ за прозорци, прахоуловители, таванни вентилатори, външни навеси, лодки, детски пързалки и др.

Спецификация:

Категория: Автомивка Моп

Размер: около 62см / 24,4 инча; около 98cm / 38.6 инча след разтягане

Функция: Прибиращ се, въртящ се, сменяем, сменяем и миещ се материал шенилно кадифе алуминиева сплав

Обхват на употреба: Автомивка, запрашаване и сушене на автомобили, почистване, почистване

на стъкло Корал руно размер: около 30 * 20 см / 11.8 * 7.9 инча

Опаковъчен списък:

1 * Автомивка моп

1 * Замяна на корал руно

Вижте повече подробности за

продукта 1.Nice Материал: Мек, без власинки и без завихряне, шенилният кашмир е абсорбиращ, без власинки и без нишки. Той е лесен за почистване и има добри почистващи и пенливи свойства.

2.Разумен дизайн: Автомивката може да се завърта на 90 градуса за лесно почистване. Можете също така да свалите кораловото руно и да го използвате. Той има неплъзгаща се дръжка и регулируема дължина, за да стане по-подходящ за вашите нужди. Подходяща за големи и малки автомобили, четката за автомивка е прибираща се 24,4-38,6 инча.

3.Hold Simply: Мопът за автомивка има ергономично проектирана неплъзгаща се дръжка, която е удобна за държане и приляга на ръката ви дълго време, без да се уморява. Той е прибиращ се, нехлъзгащ, дебел, силен и не е лесен за ръждясване.

4. Лесен за почистване: Мопът за автомивка може да се използва за почистване на автомобили, камиони, джипове, мотоциклети или лодки.Не само, че е лесно да се разглоби, измие и замени за дългосрочна употреба, но също така е лесен за почистване и сушене.

5.Многофункционални приложения: Като перфектен помощник за почистване, сушене, кола маска, запрашаване и полиране на вашия автомобил или дом, нашите мопове за автомивка могат да решат вашите различни нужди за почистване. Можете да го използвате за измиване на семейни автомобили, джипове, мотоциклети, RVs, камиони, автобуси и лодки. Също така е чудесно за прозорци, прахоуловители, вентилатори на тавана, външни навеси, лодки, детски пързалки и др.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти