Комплекти за ремонт на предното стъкло Стъкло за кола Ремонт на пукнатини на предното стъкло Лепило лепило Комплект инструменти за ремонт на автостъкла Комплект за ремонт на предното стъкло за кола

10.70лв. 21.43лв.

(0 Коментари)

SKU: g144568



Добави в желания

Точки:

1. Невидим ремонт: С този комплект за ремонт на предното стъкло можете да поправите пукнатини и чипове на предното стъкло, без да оставяте видими следи. Ремонтната течност има същия индекс на пречупване като стъклото, което прави повредените ръбове трудни за виждане с невъоръжено око. Ефектът от ремонта се подобрява с 40% в сравнение с други продукти.

2. Отлична издръжливост: Защитете предното стъкло от по-нататъшни повреди с нашия експертен комплект за ремонт на предното стъкло. С технология против вторично напукване и без пожълтяване на повредената част, този комплект е устойчив на атмосферни влияния, слънцезащитен и ветроустойчив, гарантиращ дълъг експлоатационен живот и най-добра издръжливост.

3. По-силна сила на налягане: Оборудван с уплътнителен пръстен за образуване на затворено пространство под налягане, този комплект за ремонт на предното стъкло осигурява по-силна сила на налягане в сравнение с други продукти, осигурявайки по-добри резултати за вас.

4. Висок ефект на възстановяване: Този комплект за ремонт на предното стъкло е добро решение за ремонт на пукнатини и чипове на предното стъкло. Ремонтният ефект може да бъде възстановен до 90-95 процента от стъклото, връщайки доброто ви предно стъкло. Повредата няма да се разшири повече след използването на този комплект.

5. Множество цели: Този ефективен комплект за ремонт на предното стъкло осигурява практично и удобно решение за справяне с различни видове повреди по предното стъкло на вашия автомобил. Може да се използва за седани, пикапи и други широко използвани превозни средства, осигурявайки бързи и безпроблемни ремонти всеки път.

Черта:

Поправете пукнатините на предното стъкло с лекота, като използвате нашия комплект за ремонт на пукнатини на предното стъкло с висока издръжливост. Оборудван с уплътнителен пръстен, той възстановява възстановителния ефект до 90-95 процента от стъклото. След ремонт повредените ръбове трудно се виждат с просто око.Перфектен за седани, това е най-доброто решение за вашите нужди на предното стъкло.

Спецификация:

1. Име на продукта: Комплект за ремонт на

предното стъкло 2. Материал на продукта: смола

Опаковъчен списък:

1 * ремонтна течност + 1 * бяла скоба + 1 * стълб + 1 * скрепер + 1 * инструкция за

употреба Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, може да има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване може да има грешка в размера на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 100g
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: смола
  • Тип артикул: Почистване на прозорци
  • Специални характеристики: Устойчив на атмосферни влияния комплект от течно стъкло

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти