Кърпички за почистване на интериора на автомобила Мокри кърпички за почистване на автомобили Многофункционални мокри кърпички 15/80Pcs за почистване на превозни средства Уреди за табло

2.08лв. 4.16лв.

(0 Коментари)

SKU: g157895



Добави в желания

Нашите кърпички за кола са идеални за домашна и автомобилна употреба. Те почистват и ще покрият кожената повърхност, оставяйки колата ви да изглежда чисто нова! С две възможности за избор, тези кърпички са задължителни за всеки собственик на автомобил.

Свойства:

Име на продукта:Кърпички

за грижа за кожата Приложение: Почистване и грижа за

кожата Срок на годност: 3 години

Опаковка: 15/80 парчета

Опаковъчен лист:

1 пакет кърпички

за почистване на автомобили и дома Вижте повече подробности за

продукта 1.Грижа за кожата: Поддържайте кожените си изделия с дълбоката почистваща сила на нашите кърпички за почистване на автомобили и дома. Покривайки повърхностите, тези кърпички ще премахнат мръсотията, праха и миризмите, удължавайки експлоатационния живот на интериора на автомобила и любимите кожени изделия.

2.Многофункционални кърпички за почистване: Идеални за домашна и автомобилна употреба, тези кърпички са специално формулирани за почистване на кожени дивани и седалки за кола.С широка приложимост те премахват замърсяванията и петната от различни повърхности, оставяйки ги безупречни и свежи.

3.Clean and Protect: Нашите многофункционални почистващи кърпички са идеални за даване на вашите кожени повърхности нов живот. Те осигуряват дълбока поддръжка, озаряват и ефективно обеззаразяват, като същевременно предпазват от бъдещи повреди, придавайки на кожата ви нова текстура и вид, който е толкова добър, колкото нов.

4.Освежена кожа: Насладете се на идеалното дълбоко почистване и ревитализиране на вашите кожени продукти с нашите кърпички. Гледайте ги как оживяват, докато мръсотията, петната и миризмите изчезват, оставяйки само подмладени и девствени повърхности. Перфектен за всички видове кожени изделия, което ги прави да изглеждат отново чисто нови.

5. Гъвкаво решение за почистване: Независимо дали трябва да почистите колата или дома си, тези кърпички са идеалното решение.Можете да избирате между 15 броя или 80 броя опаковки, според вашите нужди и бюджет. Тези кърпички са рентабилни и удобни, тъй като можете да ги използвате по всяко време и навсякъде.

Подробна информация за продукта
  • Обем на елемента: почистващи кърпички
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти