Зимно топло палто Windbreak Dog Зимно яке с колан за сцепление, домашен любимец външно яке куче есенни и зимни дрехи за куче

68.42лв. 76.01лв.

(0 Коментари)

SKU: g21069



Добави в желания

Бележки:

1. Моля, позволете 1-3 см разлика поради ръчно измерване и 3-5 г за разликата между различните цветове.

2. Поради разликата в екрана, цветът може да е малко по-различен от това, което очаквате, моля, разрешете го.

За доставка:

Всички наши артикули ще бъдат изпратени до адреса на купувача, който се предлага от купувачите, моля, потвърдете адреса си преди плащането. Ние ще изпратим артикулите в рамките на 3 работни дни, след като плащането ви приключи. (Отпуските могат да бъдат удължени) За цвят:

Снимките са само образци за справка. Поради ограниченията във фотографията и неизбежните разлики в настройките на монитора, цветовете, показани на снимката, може да не съответстват на тези в самите елементи. За feeback:

Вашето удовлетворение и положителен eedback е много импотентен за нас. Моля, оставете положителна обратна връзка и 5stars, ако сте saisfed с ourtems и услуги.

Ако имате някакви проблеми с нашите артикули или услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да оставите отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно, за да се справим с всякакви проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите. Профил на

компанията За Shippment

* По принцип всички поръчки ще бъдат обработени в рамките на 3-5 работни дни след потвърждаване на плащането от DHgate.

* Артикулът ще бъде изпратен чрез ePacket, SFexpress, YANWEN, China Post Air Mail, EMS, DHL, FedEx, USPS, както изберете при подаване на поръчката. Доставката зависи от превозвача след изпращане на пакети, плюс това е международен tr

ansport, доставката може да се забави, надявам се, че можете да разберете и да изчакате търпеливо. Благодаря предварително. * Можете да следите пакета си на 17track. Ако не можете да намерите никаква информация за проследяване, моля свържете се с нас.

Обслужване на клиенти:

1. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от помощ чрез онлайн чат (незабавни съобщения) или имейл, ние ще отговорим веднага щом го прочетем.

2. Всички снимки, които представихме, може да съществуват нормална малка цветова разлика поради различен монитор и яркост.

3. Ако имате някакви проблеми преди или след подаване на поръчката или получаване на пакета, моля, свържете се първо с нас, вместо да отваряте спора, ние ще се опитаме да решим за вас.

Обратна връзка

* Вашето ранно потвърждение ще бъде високо оценено след получаване на артикула (ите)

* Вашата обратна връзка е от жизненоважно значение за нас, искрено се надяваме, че можете да оставите положителна обратна връзка от всички 5 звезди, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.

* Моля, свържете се с нас първо, преди да оставите отрицателна обратна връзка, ние ще решим проблемите за вас.

Подробна информация за продукта
  • Материал: полиестерни смеси
  • Характеристика: Подплатени, Персонализиран
  • Произход: континентален Китай
  • Сезон: Есен/Зима
  • Тип: Сбруи, Кучета
  • Име на марката: Dexteronimous
  • CN: Zhejiang
  • Е смарт устройство: no
  • Модел: Solid

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти