Прозрачен калъф за значка Тежкотоварен двустранен държач за значка Държи 2 карти Поликарбонатни вертикални трайни твърди ясни твърди значки

3.78лв. 7.56лв.

(0 Коментари)

SKU: g5813



Добави в желания

Описание:

Идеален за документи за самоличност, шофьорски книжки, значки, пропуски и др.

Практичният слот за палеца ви позволява да плъзгате картата навътре / навън без усилие само с един пръст. Удобният дизайн с горно натоварване keethe картата плътно на място, за да я предпази от падане.

Изработен от здрав материал, който е устойчив на топлина, износване или счупване. Ефективно защитете картите си от повреда, огъване или изгубване.

Добре изграден за максимална прозрачност, който ви представя супер ясни визуални ефекти. Лесен за четене или сканиране на картите ви, без да сваляте ръкава на картата.

Функции:

Материал: Цвят: Прозрачен

Размер продукта: 3.9 * 2.3inch

Списък:

Ръкав за карти*1

Бутон за лесно издърпване*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Издръжлив материал】Този притежател на значка за самоличност с 2 карти е изработен от издръжлив материал. Силна устойчивост на удар, добра якост и здравина.Страхотните материали правят нашия climore издръжлив и издържат по-дълго.

2.【Притежава 2 карти】Този притежател на значка за идентификация на 2 карти може да побере 2 карти, има слот за палец и лесно можете да извадите картите, той е идеален за тези, които трябва често да имат достъп до картите.

3.【Висока прозрачност】Нашият прозрачен притежател на двойна значка има висока прозрачност, така че вашите значки и кредитни карти могат да бъдат ясно показани или сканирани лесно.

4.【Лесен за фиксиране】Този прозрачен прозрачен калъф за значка има 2 дупки, а калъфът е чудесен за всяка прибираща се макара или ремък или за фиксиране на ключодържатели.

5.【Широко приложим】Този прозрачен притежател на ID значка е подходящ за офис ключови карти и смарт карти, не само но и за шофьорски книжки / кредитни карти.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: Пластмаса
  • Материал на корицата: Мека пластмаса

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти