15/30/45PCS акрилни отметки с цветни пискюли правоъгълни отметки DIY празни отметки за DIY занаятчийски отметки

9.50лв. 13.18лв.

(0 Коментари)

SKU: g6165



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Пакет идва с 15/30/45 парчета прозрачни акрилни отметки, и цветни пискюли, достатъчно количество може да отговори на вашите различни DIY нужди. Размерът на всяка отметка е 12x3.2cm/4.72x1.25inch.

Всеки незавършен акрилен етикет с висящ отвор, който позволява на въжето да премине лесно и да окачи отметките, може да се използва като отметки, етикет за багаж, висулка за раница, чар на чантата, парти дъска и др.

Тези недовършени акрилни висящи етикети имат празни повърхности и могат да бъдат украсени като ваша полза; Можете да рисувате, боядисвате, рисувате и пишете според предпочитанията си, което прави отметките по-забележими и жизнени.

Всички тези ясни правоъгълни отметки са изработени от качествен акрилен материал, водоустойчив, издръжлив, нетоксичен и без мирис, гладки повърхности и лесни за почистване, проектирани да издържат на ежедневна употреба, без да губят живите си цветове.

Перфектен за създаване на уникални отметки, също може да се използва за DIY етикети за опаковане на подаръци, изработване на картички, висящи орнаменти, декорации за подаръчни калъфи, скрапбукинг, етикети за подаръци. Или за направата на смислен подарък за вашите приятели / семейства на Коледа, Ден на майката, Ден на детето, Ден на благодарността, Великден, Нова година.

Спецификации:

Материал: Акрил

Количество: 15 броя; 30 броя; 45 броя;

Размер на маркера: Приблизително 12x3.2cm / 4.72x1.25inch

Дължина на пискюлите: Приблизително 13cm / 5.1in

Дебелина: Приблизително 1 мм / 0,04 инча

Тегло: Приблизително 75g 225g

Пакетът включва:

1 Комплект празни акрилни отметки

1 комплект цветни пискюли

Бележка:

1.Моля, позволете грешки от 1-2 см, дължащи се на ръчно измерване, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: показалец
  • Материал: Пластмаса
  • Име на марката: OOTDTY

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти