Повдигнати купички за котешка храна за котки на закрито Неръждаема стомана бъркотия безплатно наклонена купа за кучета и котки Купа за котешка храна

44.21лв. 88.41лв.

(0 Коментари)

SKU: g14572



Добави в желания

Описание:

Купата за домашни любимци се отличава с отчупващ се дизайн, устойчивият на ръжда материал я прави безопасна за съдомиялна машина, а гладката повърхност гарантира, че може лесно да се избърсва с влажна кърпа. Освен това разглобяемият дизайн прави почистването по-лесно, тъй като те могат да се почистват поотделно или да се отстраняват за измиване

Вътрешна купа от неръждаема стомана за издръжливост. Предлага се здравословно хранене, разнообразие от цветове и размери, подходящо за домашни любимци от различни възрасти и размери, свободен избор, здравословен растеж

Купички за котешка храна за вашия домашен любимец кучета, котки, кученца и котенца, чудесни за суха храна, мокра храна, лакомства или вода.

Добри съвети:

1. Поради цветовата температура на дисплея, фотоапарата, околната светлина и фотографските умения и т.н., може да има лека цветова разлика в снимките на някои продукти, а цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Поради различните ръчни измервания, моля, позволете малка разлика в размера.

Функции:

Размер продукта: S 16 * 12 * 8.5cm M 19 * 14 * 13cm L 22.5 * 17.5 * 16.5cm

Тегло на продукта: S 386g M 490g L 1048g

Списък:

1 * повдигнати котешки купички от неръждаема стомана

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Висококачествена неръждаема стомана】Наклонената издигната купа за котки е изработена от висококачествен материал от неръждаема стомана, а другите части са изработени от екологично чист хранителен висококачествен PP материал, който е най-добрият избор за хранене на вашия домашен любимец.

2.【Лесен за използване и почистване】Купата от неръждаема стомана е подвижна и може лесно да бъде извадена за почистване. Сладките дизайни изглеждат по-привлекателни в декорацията.

3.【Slip Proof】Основата е изработена от силикон за хранителни цели, предназначен да държи по-добре купичките и да ги предпазва от преобръщане и подхлъзване, докато кучето ви яде.

4.【Насърчаване на здравето на храносмилателната система】Височината на повдигнатата купа за котки е подходяща за вашия домашен любимец за насърчаване на здравето на храносмилателната система. Правилният ъгъл на хранене може да насърчи притока на храна от устата към стомаха, което улеснява преглъщането. Нека котката ви расте здрава без храносмилателни проблеми.

5.【Предотвратяване на лошо храносмилане】Често срещаните проблеми при бързо хранещите се котки включват подуване на корема, рефлукс и кучешко затлъстяване. Нашата повдигната купа за котки помага за намаляване на поведението на преяждане по време на хранене.

Подробна информация за продукта
  • Форма: Закръглено
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти