Резервоар за вода монтиран на стената автомобил за миене на предното стъкло помпа резервоар за течност 22L вода барел контейнер налягане миене аксесоари шайба

159.98лв. 319.98лв.

(0 Коментари)

SKU: g1687



Добави в желания

Този резервоар за вода за автомивка осигурява почистване под високо налягане, като същевременно удължава живота на вашия резервоар за вода. Монтиран между водопровода и пералната машина, той спестява място и позволява на естествената вода автоматично да се попълва.

Име: Монтиран на стената постоянен резервоар за

вода Материал: ABS

Размер: 39 * 35 * 23 см

Нето тегло: 2000g

Списък;

Вода барел контейнер x1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Лесна инсталация: Нашият контейнер за вода доставя спестяващо място решение, тъй като идва с монтиран на стената дизайн, който не заема място. Ще получите целия хардуер, необходим за лесна инсталация и инструкции, които да следвате.

2.Филтрирана вода: С филтър от неръждаема стомана 304, този контейнер за вода може да филтрира примесите във водата и да ви осигури чиста и свежа вода. Филтърът също има по-дълъг живот, което може да удължи живота

на резервоара за вода 3.Ефективна производителност: Надстройте играта си за почистване с нашия контейнер за варел за вода. Неговата система за високо налягане и капацитет от 22 литра осигуряват бързо и ефективно почистване.

4. Подобряване на водоснабдяването: Осигурете стабилен и чист източник на вода за вашата автомобилна перална машина с този контейнер за цев. Инсталирането му между водопровода и машината осигурява гладък и ефективен процес на пране, като същевременно спестява време и неприятности.

5. Интелигентно управление на водата: Контейнерът за варел за вода с принципа на намаляване на диаметъра се изключва автоматично, когато е пълен, като се избягва преливане и разхищение.

Подробна информация за продукта
  • Капацитет: 21-25L
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти